Лидерът на българския национален отбор за Купа Дейвис Димитър Кузманов

...
Лидерът на българския национален отбор за Купа Дейвис Димитър Кузманов
Коментари Харесай

Димитър Кузманов: Накрая побеждава само този, който никога не се отказва

Лидерът на българския народен тим за Купа " Дейвис " Димитър Кузманов употребява профила си в обществените мрежи, с цел да се обърне към обществеността след конфликта против Казахстан в отборната конкуренция, който се организира на кортовете на Българския народен тенис център (БНТЦ) през миналия уикенд.

В последна сметка, само че все пак Кузманов изрази своята горделивост от представянето на отбора ни и изрично съобщи, че " този тим в никакъв случай не се съобщи ".

Мико благодари още на своите съотборници, на треньорския щаб и на всички почитатели, подкрепили националите ни в мачовете на БНТЦ и написа още, че " в живота, както и в спорта падаш, ставаш и продължаваш ".

Накрая рекордьорът ни по победи за Купа " Дейвис " се обърна и към критиците, споделяйки, че техните мнения в действителност са сплотили още повече българския отбор.

" Не знам от къде да стартира. Може би оттова, че този тим заслужаваше този мач, може би оттова, че този тим мина през доста персонални и професионални тествания, може би оттова, че този тим написа история, може би, че този тим опроверга критиците, а може би би трябвало да стартира оттова, че този тим в никакъв случай не се съобщи!

Като водач на този тим, желая да изкажа голяма признателност към моите съотборници, треньори, към доктора и физиотерапевтите. На моето семейство и другари. Не на последно място към всички, които извършиха до краен лимит централния корт и не стопираха да ни поддържат! На всички деца, които пристигнаха - вие осмисляте всичко! В живота, както и в спорта, падаш, ставаш и продължаваш, тъй като най-после побеждава единствено този, който в никакъв случай не се отхвърля!

Много хора пробваха да заличат постигнатото, доста хора не стопираха да предизвикат и да злорадстват срещу нас, пробваха и да ни разединят... благодаря и на вас, тъй като тази ваша завист ни сплоти още повече! ", написа Димитър Кузманов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР