Лидерът на Австрийската партия на свободата (АПС) Хайнц Кристиан Щрахе,

...
Лидерът на Австрийската партия на свободата (АПС) Хайнц Кристиан Щрахе,
Коментари Харесай

Героят от руския скандал в Австрия няма да е евродепутат

Лидерът на Австрийската партия на свободата (АПС) Хайнц Кристиан Щрахе, който бе заставен да подаде оставка поради " съветския " скандал, се отхвърли от извоювания мандат в Европейския парламент.

Той твърди, че решението му е " персонално ", само че позволява опцията да се върне в политиката, откакто бъдат изяснени аргументите към скандаалното видео от Ибиса.

Бившият партиен началник акцентира устрема си за изцяло и безкомпромисно изясняване на случая и декларира желанието си да се бори за реабилитация.

Щрахе благодари на тези 45 000 гласоподаватели, които дадоха своя преферентен глас за него на изборите за Европейски парламент няколко дни откакто стана известна аферата от Ибиса и му осигуриха директен мандат в Европейския парламент.

Базираният в Мюнхен в. " Зюддойче цайтунг " и основаното в Хамбург сп. " Шпигел " разгласиха скрито снимано видео от 2017 година от вила в Ибиса, на което се вижда Щрахе да предлага медийни и инфраструктурни покупко-продажби на жена, показала се за състоятелен донор с съветски връзки. Щрахе твърди, че видеото целяло да навреди на репутацията му и че неприкосновеността на персоналния му живот била нарушена.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР