Лидерът на Атака“ Волен Сидеров заплаши със съд Българската национална

...
Лидерът на Атака“ Волен Сидеров заплаши със съд Българската национална
Коментари Харесай

Сидеров иска извинение от водещата на Референдум

Лидерът на „ Атака “ Волен Сидеров заплаши със съд Българската национална телевизия (БНТ) и изиска опрощение от водещата на предаването „ Референдум “ Добрина Чешмеджиева. Причината е снощният случай в студиото на предаването по време онлайн лъчение. Според Сидеров върху него е била упражнена цензура.

„ Има причина Чешмеджиева да ми се извини за това, че ми спря микрофона “, счита той. Сидеров заплаши медията и със правосъдни каузи, тъй като съгласно него управлението на Българска национална телевизия е нарушило съглашението, подписано сред партията и медията за присъединяване в предаването.

При вчерашното си присъединяване в предаването водачът на „ Атака “ излезе от времевите рамки, в които гостите могат да се изричат. При новия опит на Сидеров да вземе присъединяване в предаването в студиото влезе жандармерия и направи опит да го извади от ефир. Последва спиране, след което предаването продължи без него.

„ Не знам кой е позволил служители на реда в студиото, само че за мен това е неприемливо. В студио на държавна телевизия, която се устоя с парите на всички данъкоплатци, да идват служители на реда и жандармеристи и да застават зад някои от участниците “, съобщи Сидеров.

Според него не е имало никакви грозни подиуми по време на предаването, което да е наложило изваждането му от студиото. Лидерът на „ Атака “ отхвърли да е употребявал алкохол преди предаването, каквито обвинявания се чуха в публичното пространство. „ Защо този въпрос не го задавате към Красимир Каракачанов, който постоянно използва алкохол? “, попита Сидеров.

Междувременно и управлението на Българска национална телевизия излезе с позиция по абсурда, като разгласи, че ще изиска от ЦИК да бъде прекъснато предизборното съглашение с Политическа партия " Атака ". Директорът на националната телевизия Емил Кошлуков съобщи, че избира да заплати санкция, в сравнение с да разреши отсега нататък сходно обидно държание в ефира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР