Лидерът на Атака Волен Сидеров занапред ще присъства на заседанията

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров занапред ще присъства на заседанията
Коментари Харесай

Сидеров следи изкъсо Министерски съвет

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров отсега нататък ще участва на съвещанията в Министерски съвет и ще следи какво се случва , защото желае да се построи явен проект за деяние по тази причина какво ще се прави през идната година, а " не да изскачат на парче някакви поправчици ".

Това разгласи персонално Волен Сидеров пред публицисти пред постройката на Министерски съвет.

" Това е, което аз ще подтиквам да става, само че нямам вълшебна пръчица, тъй че ще забележим какво ще стане ", изясни Сидеров.

Така водачът на " Атака " за следващ път в действителност подлага на критика вицепремиера Валери Симеонов като спорът сред двете патриотични обединения стартира още преди няколко месеца.

 Волен Сидеров елементарно замества Симеонов с различен вицепремиер Обновена
Волен Сидеров елементарно замества Симеонов с различен вицепремиер

Сидеров се здрависа с Николина Ангелкова в Министерски съвет

Сидеров изясни, че всички въпроси ще ги сложи в писмен тип към премиера и към Министерски съвет, като ще има и парламентарни въпроси към министри.

" Вече топката е в премиера , който би трябвало да направи диалог с вицепремиера Симеонов и да му изясни какви са функционалностите на един вицепремиер. Те не са да бъде старшина или шеф на локални структури , а да координира работата сред министерствата без да командва техни чиновници, означи шефът на " Атака ".

Поведението на Валери Симеонов не е вярно и би трябвало да му го кажем. " Не може един вицепремиер да се прави на ротен старшина ", уточни водачът на " Атака " и добави, че като слага този въпрос, желае да се възстановяват връзките в обединението.

Волен Сидеров реши да " изпита " и публицистите, като даде обещание, че ще даде 100 лв. на този, който успее да познае индивида на показана от него фотография. Тъй като не получи отговор, стана ясно, че това е шефът на Министерство на вътрешните работи Созопол Милен Гайдарджиев пред районното ръководство.

" Срещу него се боря и сега подхващам ограничения. Говорих и с вътрешния министър дали е известен по тази причина, той не беше доста наясно какво вършат неговите районни началници. Има също един доста занимателен метод - екип на телевизия " Алфа " преди два дни в кабинета на РЗИ - Бургас засича и снима по какъв начин Валери Симеонов се обажда на шефа и без да каже " добър ден " му споделя да се дадат протоколите за " Какао бийч ", сподели още той.

 Сидеров сърдит на Симеонов и чака опрощение
Сидеров сърдит на Симеонов и чака опрощение

Това не е казарма. Моите съдружни сътрудници би трябвало да схванат, че не са фелдфебели

Сидеров означи, че прави изказването пред медиите, тъй като се е появило изказване, че през предходната седмица е нахлул в Министерски съвет , само че с цел да не нахлува там и да не провокира нервни рецесии в ръководещите, решил да каже няколко думи извън.

Волен Сидеров разгласи и че има намерение да предложи анекс към контракта с Република Македония , в който да се споделя, че Македония би трябвало да се въздържа от всевъзможни спекулации и опити да присвоява исторически персони или събития - владетелите на първата българска империя от цар Крум до цар Владислав и всички исторически персони и събития, свързани с национално-освободителната битка.

Според него при съдействие сред българската и македонската страна, македонската страна би трябвало да спре със свободни изказвания , с които визира българската история и с които се провокира отрицателен публичен отзив.

 Воеводите към Заев: Българско и македонска значат едно и също нещо
Воеводите към Заев: Българско и македонска значат едно и също нещо

Вътрешна македонска революционна организация са съпричастни към Заев - бил в сложна обстановка в личната си страна

" Добросъседските връзки са значимо нещо, само че Македония би трябвало да знае, че ние слагаме плана и в случай че тя не се съгласи с него, България ще си намерения за поддръжката за Европейски Съюз. Това не е нещо вражеско, а напълно в границите на дипломатическите връзки ", разяснява Сидеров.

Той посочи, че до момента не е приказвал по тази тематика с премиера Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР