Лидерът на "Атака" Волен Сидеров внесе в Централната избирателна комисия

...
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров внесе в Централната избирателна комисия
Коментари Харесай

Сидеров посъветва да арестуват президента и премиера заради срещите им с Путин

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров внесе в Централната изборна комисия документите на партията за присъединяване в локалните избори. Той бе съпроводен от зам.-председателя Десислав Чуколов. "Атака " залага на това да усъвършенства резултатите от 2015 година, които по думите на Сидеров са били "доста зле ".

Сидеров уточни, че парламентарната група на "Обединени патриоти " в този формат, след изключването на "Атака ", няма по какъв начин да продължи да съществува.

Мнението му за случая с ареста на Николай Малинов, ръководител на придвижване "Русофили ", по следствие за шпионаж е, че е поръчка, която ще удари по избора на ГЕРБ за кметове и в частност за София. "Съветвам службите да разпитат и президента на републиката, и премиера, тъй като те и двамата се срещаха с някогашния сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Владимир Путин. И тъй като имат достъп до държавни секрети, може нещо да са му споделили ", уточни водачът на "Атака ".

По думите му арестите основават проблеми на министър-председателя Бойко Борисов, тъй като това ще възмути доста гласоподаватели. "Малинов е арестуван пред 12-годишната му щерка с 20 служители на реда, нахлули в къщата му и още 10 на долния етаж. Такива подиуми несъмнено са, с цел да всеят боязън ", сподели още Сидеров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР