Лидерът на Атака Волен Сидеров вече е галерист. Той и

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров вече е галерист. Той и
Коментари Харесай

Волен Сидеров стана галерист

Лидерът на " Атака " В олен Сидеров към този момент е галерист . Той и съдружникът му Светлин Гугов откриха изложба в центъра на София. " Стил " ще показва български художници . Заедно с откриването бе показана и д ебютната галерия под надпис " Художници без граници ".
 Волен Сидеров БГНЕС

Идеята на Сидеров е да се покажат пред обществото български художници класици от международна големина , които, съгласно него, у нас никой не познава. Сред създателите, които ще показва галерията, са Асен Пейков, Жорж Папазов, Сирак Скитник, Борис Георгиев, Христо Явашев и други.
 Волен Сидеров БГНЕС
" Т ези имена са доста известни на запад, само че в случай че питаме някого тук в България кои са те, за жал доста хора ще се замислят ", съобщи Сидеров, като добави, че изкуството е неговият метод за бягство от политиката и всекидневието.

 Волен Сидеров БГНЕС
" Мечтата ми да направя изложба не е от през вчерашния ден. Аз самият съм директно обвързван с изкуството . В ранните си години рисувах в едно ателие на бул. „ Толбухин “. За страдание политиката от време на време те вкарва в едно клиширано състояние, в едни рамки, от които ти се желае да избягаш. Това тук е моето бягство ", изясни Сидеров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР