Лидерът на "Атака" Волен Сидеров спретна запомнящ се брифинг в

...
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров спретна запомнящ се брифинг в
Коментари Харесай

Сидеров видя правителствен чадър над морски олигарси

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров спретна запаметяващ се брифинг в Районната здравна ревизия в Бургас. Без да загатва имена, той упрекна държавното управление в отбрана на ползите на избрани олигарси по морето. Сидеров явно визираше акция "Тишина " на вицепремиера Валери Симеонов.

Тези инспекции по думите му облагодетелствали една част от бизнеса за сметка на друга. "Други олигарси не са закачани с пръст. Има едни братя, които скоро ги предложиха за медал "Стара планина " ли, за "Нобел " ли... Всеки, който пристигна на власт, получава апартамент в Св. Влас. Там не стъпват спецчасти с маски да плашат хората. Там, узнавам, че сега почиват представители на държавното управление - при доста привилегировани условия. Там дъни музика цяла нощ ", изясни националистът, визирайки братята Динко и Йордан Диневи.

Неотдавна Йордан Динев бе препоръчан за "Стара планина " първа степен като офицер от запаса, подпомагащ построяването на паметници, паметни плочи и барелефи.

"Около акция "Тишина " витаят въпроси за корупция, за лобизъм, за двойни стандарти - продължи Сидеров - Сега ще накарам РЗИ да извърши инспекции на Свети Влас! Защо там няма инспекции, заведенията работят и дънят до зори и никой не се намесва. Това е единствено туризмът - какво ли става с други елементи, които са свързани с концесиите. Има вреди за милиарди - ние се занимаваме тук с кръчми, нощни заведения, лифтове. "

Лидерът на "Атака " настоя Министерският съвет да разиска държанието на Валери Симеонов. Той изиска да разбере дали Бойко Борисов е оторизирал избрани членове на държавното управление да идват "да безчинстват " по Черноморието и дали ги е командировал "да тероризират туристическия бизнес ".

"Да не би тук някой член на държавното управление да идва и да ги плаши с уволнения, в случай че не правят инспекции?! Кой дава право на РЗИ да работи като шпицкоманда, а на Министерство на вътрешните работи като военна хунта да убива туристическия бизнес ", разяснява още Волен Сидеров.

"Има ли потребност от такова държавно управление, в случай че не основава нови условия за работа, а затваря, в случай че не подвига стандарта за живот, а се занимава с това на кого да затворим заведението, с цел да намаже някой различен олигарх и да стане по-богат? ", разяснява атакист №1 преди да влезе в РЗИ.

Впоследствие той подвигна скандал на шефката на дирекция "Обществено здраве ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР