Лидерът на Атака Волен Сидеров смята, че шпионската афера е

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров смята, че шпионската афера е
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Шпионският скандал е поръчка срещу Борисов и ГЕРБ

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров счита, че " шпионската " спекулация е поръчка, изпълнявана от прокуратурата и ДАНС и протичащото се може да нанесе политически удар против премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

" Във връзка с арестите и обвиняванията за шпионаж желая да заявя изрично, че тези подиуми несъмнено са с концепцията да всеят боязън ", разгласи Волен Сидеров във връзка повдигнатото обвиняване на неговия абстрактен и политически съдружник Николай Малинов, ръководител на придвижване " Русофили ".

" Аз нямам доверие, че Николай Малинов е шпионирал ", споделя Сидеров на персоналната си страница във Facebook и предвижда, че абсурдът ще удари Бойко Борисов и ГЕРБ.

" Очевидно тази поръчка ще удари по изборните резултати на ГЕРБ за кметове. А Борисов напоследък даде да се разбере, че ще възвръща плана " Южен поток ". Поръчката ще удари по избора за София, тъй като по този метод, по който работят институциите, в тази ситуация Прокуратурата, основават проблем на Борисов.

Мая Манолова може да получи непредвидена поддръжка от хора, които са просто настроени или русофилски, или поддържат концепцията да имаме положителни връзки с Русия. Аз също подкрепям тази концепция. Прокуратурата може да сформира всевъзможни документи. Аз съм бил мачкан от държавната машина и знам, когато тя се впрегне, по какъв начин може да те мачка и може да ти напише всевъзможни обвинявания ", твърди Сидеров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР