Лидерът на Атака Волен Сидеров смята, че шпионската афера е

Лидерът на Атака Волен Сидеров смята, че шпионската афера е ...

Волен Сидеров: Шпионският скандал е поръчка срещу Борисов и ГЕРБ.


Лидерът на "Атака" Волен Сидеров смята, че "шпионската" афера е поръчка, изпълнявана от прокуратурата и ДАНС и случващото се може да нанесе политически удар срещу премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.

"Във връзка с арестите и обвиненията за шпионаж искам да заявя категорично, че тези сцени безспорно са с идеята да всеят страх", обяви Волен Сидеров по повод повдигнатото обвинение на неговия идеен и политически съюзник Николай Малинов, председател на движение "Русофили".

"Аз не вярвам, че Николай Малинов е шпионирал", споделя Сидеров на личната си страница във Фейсбук и прогнозира, че скандалът ще удари Бойко Борисов и ГЕРБ.

"Очевидно тази поръчка ще удари по изборните резултати на ГЕРБ за кметове. А Борисов в последно време даде да се разбере, че ще възстановява проекта "Южен поток". Поръчката ще удари по избора за София, защото по този начин, по който действат институциите, в случая Прокуратурата, създават проблем на Борисов.

Мая Манолова може да получи неочаквана подкрепа от хора, които са просто настроени или русофилски, или поддържат идеята да имаме добри отношения с Русия. Аз също поддържам тази идея. Прокуратурата може да състави всякакви документи. Аз съм бил мачкан от държавната машина и знам, когато тя се впрегне, как може да те мачка и може да ти напише всякакви обвинения", твърди Сидеров.

Източник: mediapool.bg