Лидерът на АТАКА Волен Сидеров смята, че ако ГЕРБ му

...
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров смята, че ако ГЕРБ му
Коментари Харесай

Сидеров обяви кой ще свали кабинета „Борисов 3“, а сега се зарече, че…

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров счита, че в случай че ГЕРБ му се довери, може да откри човек за поста на енергиен министър, овакантен от Теменужка Петкова.

„ Не бих подкрепил само кандидатура на Делян Добрев”, сподели Сидеров по телевизия „ България Он Ер”.

„ Аз се чудя, каква е тази негова упоритост да е в Народното събрание? Бих попитал, дали неговите думи, че Марешки може да ме замести са съгласували с управлението на ГЕРБ? Аз съм направил най-големите взаимни отстъпки за обединението на Обединени патриоти”, уточни Сидеров.

„ Ако желаеме да бъдем фактор в политиката, би трябвало да останем дружно. Самостоятелно няма по какъв начин да успеем. Мисля, че и Каракачанов, и Симеонов го осъзнават. Ако няма огромни земетресения, няма причина държавното управление да не изкара цялостен мандат”, разяснява водачът на Атака във връзка с напрежението във групировката.

„ С Цветан Цветанов се видяхме, пихме чай и се разбрахме в бъдеще по-често да се виждаме и приказваме. Високият звук беше подбуден, поради неналичието на връзка “, изясни още Сидеров.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден персонално Цветанов разгласи по кое време ще има ново име за енергиен министър и от чия партийна квота ще бъде той .

Също в ранните съботни часове водачът на Атака пък разгласи кой може да смъкна кабинета „ Борисов 3 “ .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР