Лидерът на Атака Волен Сидеров се обяви против партийните субсидии,

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров се обяви против партийните субсидии,
Коментари Харесай

Сидеров почти като демократите - иска 1 лев субсидия, но само с неограничена политическа реклама

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров се разгласи срещу партийните дотации, само че при изискване, че партиите да могат да се популяризират гратис в медиите. Подобна концепция пази и " Демократична България ", а Радан Кънев я прокара още в края на ноември, 2016 година, когато " Шоуто на Слави " провежда среща с политици по тематиката " дотация 1 лев на глас ". Тогава Кънев съобщи, че политическата реклама би трябвало да става единствено по социална телевизия, в случай че ще има 1 лев дотация.
" Разбира се с опция партиите да могат да се популяризират, да могат да пропагандират своите хрумвания в медиите без възнаграждение. Хората са изгубили доверие в политическите партии - имаше в действителност референдум, над 2 млн. и половина демонстрираха, че желаят партийните дотации да бъдат по лев на глас ", призна Сидеров. Той сподели, че още отпреди 7 години партията му изразила позиция и внасяла предложение да се махнат дотации, само че да може партиите да се популяризират без да има потребност да заплащат.
" Няма да цъфне и върже българската нация с махането на дотациите, няма да стане стандартът по-голям, само че явно те нервират, тъй като си давам сметка, че хората са изгубили доверие в политическите партии, защото животът им не се усъвършенства по този начин, както желаят ", посочи Сидеров.
Още в края на предходната седмица водачът на " Атака " сподели и, че на идния във вторник (25 юни) съдружен съвет за партийните дотации той няма да участва, тъй като дружно с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева ще е в Москва.
Трябва да стартираме полемика „ за ” или „ срещу ” възбраната на абортите в България. Този въпрос е доста значим и се дискутира в редица напреднали страни, само че не и у нас. 26 000 аборта се вършат на година тук, които са 26 000 убийства, съобщи още Сидеров.
" Сега всяко едно момиче против избрана такса може да убие човешки живот. Нека се замислим какъв брой сериозен е казусът ", акцентира Сидеров и изиска реакция от Българската православна черква.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР