Лидерът на Атака Волен Сидеров, съпругата му Деница и тв

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров, съпругата му Деница и тв
Коментари Харесай

Сидеров нахлу в NOVA с обвинение, че лъже за Украйна. Изкара го полиция

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров, брачната половинка му Деница и тв екипът на Алфа нахлуха в постройката на Нова телевизия и минаха през защитата, с цел да държат сметка на редакторите на медията по тематиката Украйна. Сидеров упрекна публицистите, че лъжат за войната и показват единствено едната позиция, а цялата препирня бе излъчена онлайн от неговата партийна телевизия.

Първоначално водачът на " Атака " мина непосредствено през защитата на входа и се упъти към асансьора, като на въпроса на гардовете на пропуща при кого отива, той отвърна: " С който би трябвало, ще се срещна ". Последва имитация от портиера: " Не, няма да ви пусна ", само че това не го смути.

Намеси се чиновник, работещ в постройката да му подсети, че си има ред и пропускателен режим. След дълъг спор Сидеров се качи с асансьора. Междувременно от медията извикаха полиция и водачът на " Атака " бе изведен от малкия екран, само че не преди кореспондентка да му зададе въпроса за какво е пристигнал и да му даде микрофона.

" Кой от вашите притежатели ви кара да лъжете, да мамите всеки ден стотици хиляди хора? Всеки ден ги лъжете, мамите ги ", повтаряше нонстоп Сидеров.

" Това не е обикновено, дрогиран ли сте, пийнал ли сте? ", реагира репортерката, само че Волен Сидеров продължаваше да повтаря " Лъжете ги, мамите ги ".

" Сега започваме протест на лъжливите медии ", закани се той, а тв екипът му подвикваше към излезлите публицисти от NOVA, с цел да предпазят колежката си: " Защо не показвате другата позиция за Украйна? "

Агитката си потегли след намесата на полиция и защита, а в обедните си вести Нова телевизия заяви за случката.

От медията обобщиха случилото се в постройката им по този начин: " Лидерът на партия " Атака " Волен Сидеров нахлу в постройката на NOVA. Той изиска да беседва с представители на медията. Твърди, че малкия екран има преднамерено отношение към партията, която той съставлява. През цялото време всичко, протичащо се в постройката, беше предавано и по партийната му телевизия онлайн ".

Преди да потегли в акцията към Нова, Волен Сидеров разгласи работещите в българските огромни малките екрани за " зомбита " и заключи: " Това е борбата за света, тя е геополитическа, не е сред Киев и Москва ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР