Лидерът на „Атака” Волен Сидеров разкритикува остро военния министър Красимир

...
Лидерът на „Атака” Волен Сидеров разкритикува остро военния министър Красимир
Коментари Харесай

Волен Сидеров поиска оставката на министър Каракачанов

Лидерът на „ Атака” Волен Сидеров разкритикува остро военния министър Красимир Каракачанов и изиска оставката му от парламентарната естрада.
„ Имаме министър на защитата и вицепремиер, който би трябвало да подаде оставка, в случай че държавното управление желае да оцелее.”, сподели националистът по време на дебатите по ветото на президента за Закона за военното разузнаване.
Сидеров атакува шефа на Вътрешна македонска революционна организация, че излъгал гласоподавателите на „ Обединени патриоти” за по-високи приходи, а с лека ръка „ изхарчи 2 милиарда за чертежи на самолети и в това време трансформира МО в организация за недвижими парцели.”
„ Когато аз издигнах господин министъра за президент, когато му върших митингите и когато спомагах той да стане министър на защитата и вицепремиер, нямаше заричане към гласоподавателите да даваме 2 милиарда за ненужни скъпи самолети, а да ги даваме за пенсии. Нямаше обещания да продаваме части от българската земя неизвестно на кого, на олигарси и чужденци, нямаше обещания да даваме военното разузнаване на някой нов бате Харо”, възмути се водачът на „ Атака”.
По тематиката за военното разузнаване и разногласието дали шефът на военното разузнаване може или не може да бъде граждански, Сидеров сподели, че с цел да има същински диспути и да се получат отговори, в пленарната зала би трябвало да участват и военният министър, и президентът.
„ Нужно е тук да бъде министърът на защитата, с цел да го запитам кой ще бъде това”, сподели Сидеров и още веднъж прикани Каракачанов да се яви пред депутатите и да даде отговори.
Сидеров отсече, военното разузнаване съществува от 128 години, претърпяло е всички превратности на българската трагична и трагична история и годините на прехода, само че при ръководството на министъра на защитата Каракачанов е пред срив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР