Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че подава оставка като

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че подава оставка като
Коментари Харесай

Сидеров подаде оставка като депутат

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров разгласи, че подава оставка като депутат. Той подписа заявката си пред публицисти и разгласи, че ще бъде импортирано в идващите дни.

Обяснението за оставката беше, че е " почтено " да напусне Народното събрание, откакто желае да е кмет на София. Решението му обаче идва в последната седмица преди вота и, в случай че това беше действителната причина за оставката, би следвало тя да бъде подадена при започване на акцията и преди Народното събрание да излезе в предизборна почивка.

Същевременно водачът на " Атака " прикани досегашния си съдружен сътрудник Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация, който претендент за кмет на столицата, да напусне поста си в Европейския парламент.

" Както аз подписвам това заявление и го импортирам в деловодството на Народното събрание, приканвам и Джамбазки да го направи. Каня го във всеки един ден от седмицата до изборите да го подпише и да го изпрати до Екологичен потенциал. Само по този начин играта ще бъде почтена. Иначе Джамбазки ще измами за следващ път гласоподавателите и ще се върне на топлото място в Екологичен потенциал с 15 хиляди евро заплата ", съобщи Сидеров.

Следващото съвещание на Народното събрание, който би трябвало да гласоподава оставката, ще е чак след първия тур на изборите в София. От друга страна, без необикновен риск може да се предвижда, че Джамбазки няма да откликне на апела на Сидеров. Така водачът на " Атака " ще има мотив да отдръпна оставката си незабавно след 27 октомври.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР