Лидерът на Атака Волен Сидеров няма поводи за изявления. Това

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров няма поводи за изявления. Това
Коментари Харесай

Волен Сидеров няма поводи за изявления

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров няма мотиви за изказвания. Това съобщи той на излизане от Министерски съвет.

Сидеров отхвърли какъвто и да е било коментар по тематиката за бъдещето на дребната коалиция, на огромната коалиция и на държавното управление Борисов 3. Единствените негови думи бяха: Коалицията е постоянна.

С чакащите часове наред публицисти не приказва и съпровождащия го народен представител от Оперативна програма - " Атака " Десислав Чуколов.

Припомняме, че от сутринта в Министерски съвет заседават съдружните сътрудници. Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов са в постройката на Дондуков 1. По непотвърдена публично информация те са разговаряли и с премиера Бойко Борисов.

По обяд военния министър и вицепремиер Красимир Каракачанов напусна за малко постройката, само че се върна без да разяснява пред публицисти каквото и да е било.

В ранния следобяд в Министерски съвет влезе и депутатът Славчо Атанасов, а малко по-късно се причислиха и Валентин Касабов и Християн Митев.

Припомняме, през днешния ден би трябвало да стане ясна ориста на съдружното съглашение сред патриотите, откакто в петък вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка.

През уикенда пък ръководителят на ПГ на Оперативна програма Волен Сидеров изиска да се отдръпна от поста и другия вицепремиер от Оперативна програма Красимир Каракачанов. И до този миг не са ясни точните претекстове на Сидеров да желае оставката на войводата, с изключение на аргумента за укрепване на дребната обединението. Искането му обаче бе несъмнено от Каракачанов като " креативна самодейност ".

Вчера персонално водачът на партия " Атака " заяви, че е разговарял с Борисов. Това не стана с публично прессъощение, а с пост в обществената мрежа Facebook.

И сега няма изясненост по кое време и къде ще бъдат оповестени резултатите от диалозите сред сътрудниците, както и тъкмо в какъв формат е срещата.

Въпросът сега е Оперативна програма ще излъчат ли още веднъж вицепремиер, който да замести Валери Симеонов. Като няколко вероятни имена се завъртяха началникът на кабинета на Симеонов Мариана Николова, депутатът Явор Нотев и други Волен Сидеров съобщи към този момент, че държавното управление може и без четвърти вицепремиер.

Все още не е ясно и дали Каракачанов ще подаде оставка. Това слага под подозрение въобще съществуването на така наречен дребна коалиция и по какъв начин Валери Симеонов и Красимир Каракачанов биха се спогодили с Волер Сидеров в Народното събрание.

Под въпрос в този момент стои каква ще бъде ориста на третото държавно управление на Бойко Борисов и обединението му с Обединени патриоти. Мнението на Цветан Цветанов беше, че обединението е постоянна, макар че финансовият министър Владислав Горанов към този момент призна, че една оставка на Симеонов би провокирала сериозен трус. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР