Лидерът на Атака Волен Сидеров използва профила си във Фейсбук,

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров използва профила си във Фейсбук,
Коментари Харесай

Според Сидеров Каракачанов ще вземе комисионна за продажбата на имоти, но не можел да го докаже

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров употребява профила си във " Facebook ", с цел да нападне досегашните си сътрудници в " Обединени патриоти " Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. В края на юли на среща сред представители на ръководените от тях Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ беше взето решение " Атака " да бъде изключена от съдружното съглашение. От парламентарната група на " Обединените патриоти " са изключени Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов. Мотивите - безучастие в съвещания на групата и Народното събрание, надменно държание и други

Именно претекстовете за изключването му провокираха реакцията на Сидеров. Според него водачът на НФСБ не се е интересувал дали той върви на работа, " когато " Атака " направи Валери Симеонов началник на Общинския съвет в Бургас ". Каракачанов пък е упрекнат, че ще вземе комисионни за продажбата на военни парцели по Черноморското крайбрежие. Сидеров обаче прецизира, че не може да потвърди тези си изказвания.

" Той разпродава сега яки части от крайбрежието – някогашни поделения. Чувал съм, че такива покупко-продажби по принцип били съпровождани с комисионни, само че не мога да го потвърдя. Важното е, че по този начин покачваме националната сигурност евентуално Някои от огромните компании за недвижими парцели към този момент ми се оплакаха от нелоялната конкуренция ", написа Сидеров във " Facebook ". Повече за продажбата на военните парцели четете тук.


Според водача на " Атака " договорът за изтребителите F-16, по който Министерството на защитата през вчерашния ден преведе на Съединени американски щати 1.2 милиарда $ цели " ощетяване на бедна България от богатите Щати ". И си напомни част от обещанията на " Обединени патриоти " преди парламентарните избори през 2017 година

" Нашите гласоподаватели чуха желанието ни да създадем минималните пенсии по 300 лв. и още ме питат за какво това не е реалност. Сега към този момент им е ясно – думите са били извадени от подтекста. Всъщност Каракачанов и Симеонов не са имали поради да усилват приходите на българите, а на американците. А Сидеров им пречи в това тяхно хуманно желание и би трябвало да бъде разкаран ", счита водачът на " Атака ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР