Лидерът на Атака Волен Сидеров е изпратил писмо до ЦИК,

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров е изпратил писмо до ЦИК,
Коментари Харесай

Сидеров се моли ЦИК да бъде допуснат до участие в „Панорама“

Лидерът на Атака Волен Сидеров е изпратил писмо до ЦИК, с което упорства комисията да задължи Българска национална телевизия да го допусне до присъединяване в предаването „ Панорама “ довечера. Вчера партията е получила писмо от малкия екран, в което написа, че би трябвало да изпрати различен участник.

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков разпореди Волен Сидеров да не бъде канен в Националната телевизия поради абсурда в предаването „ Референдум “.

С писмо до ЦИК Сидеров упорства да взе участие в предаването и Българска национална телевизия да съблюдава законовите сделки. Явор Нотев отбрани водача на партията:

„ Вижте предаването, проследете го деликатно. Вижте чии гласове преобладават в този конфликт, както го дефинира моят сътрудник, и с какви думи тези гласове се обръщат към участниците в самото предаване. Влизането на униформени чиновници на реда, на жандармерия, в студио в директно предаване, надвиши всички стандарти. Уверявам ви, че това е кошмарна картина за българските фенове, доста по-кошмарна от всичко, което се случи в тези минути, които предшестваха навлизането на униформените лица, застанали зад депутат “.

От „ Атака “ са изпратили и писмо до Съвет за електронни медии, в което желаят Българска национална телевизия да даде целия запис от предаването „ Референдум “, с цел да може да го употребява в съда, както и медийният регулатор да направи инспекция на Националната телевизия.

Говорителят на ЦИК Александър Андреев съобщи пред Нова телевизия, че водачът на Атака Волен Сидеров ще бъде санкциониран за нарушение на положителните нрави и накърняване достолепието и достойнството на претенденти по време на предаването „ Референдум “. Глобата е сред 2 000 и 5 000 лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР