Лидерът на "Атака" Волен Сидеров дава извънреден брифинг. Поводът е

...
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров дава извънреден брифинг. Поводът е
Коментари Харесай

Сидеров с ексклузивен коментар за оставката на Валери Симеонов! Какво предлага лидерът на ПП Атака?

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров дава ексклузивен брифинг. Поводът е оставката на вицепремиера Валери Симеонов и водач на другата патриотична партия в Обединените патриоти НФСБ.

Както оказва се, Симеонов подаде оставката си, която е била призната от премиера Бойко Борисов. След гласоподаване в Народното събрание, водачът на НФСБ ще се върне като народен представител в Народното събрание. Още през вчерашния ден пред ПИК, той съобщи, че няма незаменими хора, а работата му в политиката продължава.

"Аз не виждам смяна. Атака щеше да има повече хора, в случай че не бях направил множеството взаимни отстъпки. Щяхме да сме независими в Народното събрание. Аз предложих да създадем обединяване за по-добро ръководство. " Това съобщи водачът на Атака Волен Сидеров пред публицисти.

Запитан дали е допустимо да има промяна на ръководителя на парламентарната група, Сидеров съобщи, че е допустимо, защото въпросът е повдиган към този момент един път, само че нямало огромно значение съгласно него.

Той добави, че не са водени диалози кой ще замести Валери Симеонов в Министерския съвет. Ако зависело от Сидеров обаче, той би предложил човек, който не е партиен деятел и не е ясна партийна фигура.

„ Не е нужно да е от една от трите партии, само че не е нужно да е ръководител, зам.-председател. Това бих предложил, само че в последно време моите предложение не се одобряват “, съобщи Сидеров.

Той даже запита, за какво би трябвало да има вицепремиер от патриотите, като и в този момент имало задоволително вицепремиери.

Сидеров насочи и рецензия към управлението на ГЕРБ, като съобщи, че преди няколко дни по думите на Бойко Борисов, в случай че излезе Валери Симеонов от ръководството, обединението може да се счупи. „ Днес слушам Цветанов да споделя, че няма да се счупи, дори ще се заздрави. Кога, кое е правилно? Преди два дни, след два дни, какво се случи в тези два дни, тъй като не сме се събирали на съвет “, запита Сидеров.

Според Сидеров дали огромната коалиция е постоянна, зависи какви ще бъдат задачите на ръководството. Той продължава да желае неща, които са значими за хората, а не като ремонти в Наказателно-процесуален кодекс, дреболии, които влизат в Народното събрание и не са толкоз значими за хората и да се види по какъв начин може да забогатее българската нация, без да има съществуване на нефт на теротиорията.

Той удостовери, че ще предложи концепцията да няма заместител на мястото на Валери Симеонов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР