Лидерът на Атака Сидеров е задържан след хулигански действия и

...
Лидерът на Атака Сидеров е задържан след хулигански действия и
Коментари Харесай

Волен Сидеров е арестуван за хулиганство в първо районно

Лидерът на " Атака " Сидеров е арестуван след хулигански дейности и нанесени материални вреди на територията на първо районно ръководство в София. Той е отишъл в полицията да търси полицайката Симона Радева, за която има медийни изявления, че е пособия на причинителя на тежката злополука в София Георги Семерджиев, оповестява Българска национална телевизия.

Сидеров е нахлул в районното и счупил стъклото на дежурния служител на реда. Случаят ще бъде докладван на прокуратурата.

Преди шест години Софийският градски съд осъди Волен Сидеров на две години пробация и 25% удръжка от депутатската му заплата за петте му присъди за безчинство, за които той се споразумя с прокуратурата.

Волен Сидеров се призна за отговорен за безчинство по делата за скандалния му полет до Варна при започване на 2014 година, за нахлуването в НАТФИЗ в нощта на локалните избори през ноември 2015-та, както и за абсурда на празника в Батак през 2013 година

Освен за безчинство той бе наказан за посягане против служител на реда за абсурда пред клекшопа на ул. " Г.С.Раковски ", предхождащ нахлуването в театралната академия, както и за саморазправата с кореспондент на СКАТ пред Народното събрание в деня на гласуването със " златния пръст " на кабинета " Орешарски " през 2013 година

В края на предходната година в обществените мрежи бе оповестено видео, на което се вижда Сидеров в центъра на скандал с боричкане и замяна на удари с човек на улицата. Във видеото се чува по какъв начин Сидеров крещи: " Научи български ".

" Аз непрекъснато се удрям с някого, да. Защо това ви смущава, аз не мога да схвана. Аз съм прочут гамен. Всеки, който ме провокира, всеки, който ми каже нещо по мой адрес - неприятно, позорно, обидно... ", сподели тогава Сидеров пред " Офнюз ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР