Лидерът на АТАКА изказа крайното си възмущение от коалиционните си

...
Лидерът на АТАКА изказа крайното си възмущение от коалиционните си
Коментари Харесай

Волен възмутен от Симеонов и Каракачанов! Вместо предложения, хвърляли шеги и закачки на МС!

Лидерът на АТАКА изрече крайното си отвращение от съдружните си сътрудници Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Това стана по време на присъединяване му в неделното предаване на телевизия “Алфа”. В студиото той показа, че е участвал като посетител на съвещание на Министерски съвет и е останал извънредно отчаян от това, което е чул и видял.

Вместо обсъждане на политики, разискване на значими за страната въпроси, оферти за разрешаване на настоящи и наболели проблеми, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов са “подхвърляли смешки и закачки”.

“Не видях угриженост, която да дава възприятието, че се работи по значими тематики и въпроси”, съобщи Сидеров като акцентира, че преди всичко приоритет е хората да видят, схващат и усетят, че политиците, за които са дали своят вот и които ги ръководят, са загрижени за проблемите им. “Нихилизмът ще докара до разпад на обществото”, безапелационен е водачът на Атака.

Сидеров още веднъж повдигна въпроса за АЕЦ “Белене”. По думите му това ще е мощен подтик за районното развиване на района. Близки до него настояват, че тази тематика влиза в дневния ред на атакиста по концепция на фигури от Движение за права и свободи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР