Лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединените

...
Лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединените
Коментари Харесай

ВОЛЕН СИДЕРОВ С ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР! Разкри какво ще е бъдещето на обединените патриоти, съюза му с Николай Бареков и отношенията с Бойко Борисов

Лидерът на "Атака " и ръководител на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров разкрива връзките сред сътрудниците в дребната им и огромната коалиция с ГЕРБ в ръководството, аргументите за обединяването му с Николай Бареков и европейските консерватори, връзките си с премиера Бойко Борисов и бъдещето на съюзите за европейските и локалните избори следващата година.

Обикновено вицепремиери и служители на реда вървят по Слънчев бряг да стопират мощната музика, само че тук при опит да вземат уредбата приключва с опит за нападение над служителите на реда.

Това съобщи в студиото на ПИК TV водачът на Атака Волен Сидеров във връзка следващото нахлуване над униформени от страна на роми в Гълъбово.

"Това е разследване на джендър политиката, през въздействие на Сорос, който влезе във всички държавни и политически среди. Точно неговата идеология беше тази - една група от обществото да бъде толелирана, да не се оповестява от какъв генезис е причинителя и това беше неразрешено на Министерство на вътрешните работи. След това им не разрешиха да се намесват.

Това което в Европа се възражда се споделя Консерватизъм, данните на Борислав Цеков ясно демонстрират, че не пиремат джендър политиката.

Волен Сидеров съобщи за съдействието си с Николай Бареков, че точно в партията Атака евродепутатът вижда обща идеология.

"Заслужено внимание към партия, която е родила и другите, като НФСБ, помните че Валери Симеонов беше претендент от Атака за кмет на Бургас ", съобщи Сидеров и изрично добави, че това не е разлъка с съдружните му сътрудници. Лидерът на Атака добави, че желае тримата патриотични водачи да се явят дружно на евроизборите, имал отговор от Красимир Каракачанов, само че чака подобен от Валери Симеонов, който изискал време. "Бих желал, в случай че може да знаем по-рано ".

Председателят на парламентарната група на Обединените патриоти съобщи, че социологическите изследвания дават доста положителни резултати за евроизборите, като патриотите имат опция да вкарат трима депутати и бъдещето на Европа е консерватизма.

За визитата при премиера Бойко Борисов дружно с Николай Бареков, Сидеров разгласи, че срещата е била доста ползотворна, за направеното от България за границите, за това по какъв начин е нормализирана стопанската система. "Извода ми беше, че срещата беше потребна ".

За случай с убитата Виктория Маринова, Сидеров съобщи, че нервността е почнала от българские медии и публикувана от непознатите медии. "Радвам се, че Борисов израсна до там и това е първия министър председател, който ясно сподели "не правете по този начин ", когато е обиден българския интерес ", съобщи Сидеров във връзка визитата на посланиците при премиера.

За различията сред Сидеров и Симеонов, водачът на Атака съобщи, че Борисов вижда, че конфликтите не са просташки спор, а кардинални въпроси.

"Опитвал съм се да показвам когато се минават някакви граници. Борисов се опитваше да поддържа баланс ". В сериозните обстановки Борисов пък начертавал какво ще се случи, в случай че се разпадне обединението и накъде отива страната. "Става въпрос за отговорност, когато си се хванал в едно ръководство да оставиш нещо, да не бъде неуспех и, в случай че се разделим това ще бъде неуспех за нас. Тогава взехме решение да си оправяме нашите връзки ". На въпрос за какво има различия сред Валери Симеонов и Волен Сидеров, водачът на Атака съобщи, че става дума на въпрос на доверие за политическите качества.

"Човек застава на даден пост, въртят се към него всякакви хора, информация, човек не помни в един миг. Не съм събирал групата, тъй като той в един миг искаше уволнението на пиарката на Вътрешна македонска революционна организация, тъй като стартирала нейните хора по медиите. Това може да са битовизми, само че основават напрежение. За редене на евролистата не сме стигнали.Ако се включа в тази листа, мисля че би трябвало да бъда лидера там. Бареков ми отстъпи това право, с Джамбазки не съм приказвал. Това ще бъде борба за България през Европа, идва миг в който моите хрумвания могат да се осъществят, аз имам контакти, ние сме познаната партия там. Европа ще бъде друга и тук ще има мощна борба, кой различен може да я води с изключение на капитана ", съобщи Сидеров.

За напускането на Светлозар Лазаров от редиците на Атака, Сидеров съобщи, че спор няма.

"Все още няма основен секретар на Министерство на вътрешните работи, като това основно зависи от президента и да бъде подписан декрет. Аз мисля, че Лазаров е един от положителните кандити за поста. Цветанов не е разговарял с мен, в ГЕРБ има хора които считат, че някои територии са техни. Това министерство е в квотата на ГЕРБ, само че какво пречи ние пък да се заемем с Министерство на вътрешните работи. Младен Маринов е добър експерт, не става дума за неговите качества, а за цялата система. Цигани атакуван служители на реда с брадви. Не е въпроса до оставката на вътрешния министър, а за смяна вътре в системата, а наличието на Лазаров би трансформирало това ", съобщи Сидеров и добави, че не е обсъждал с Борисов тематиката за кандидатурата на Лазаров.

За визитата на трима знакови депутати при премиера в Министерски съвет, Сидеров съобщи, че е имало диалог за сигурността.

Той добави, че е отказал защита от НСО, тъй като не им има вяра задоволително. "Преди време имаше предложение да ме охраняват поради ислямистки закани. Охраната се състояла от кола и двама души до 18 часа. Аз запитах тогава, те джихадистите до 18:00 часа ли работят и по този начин взех решение, че няма потребност да прахосвам запас ".

Сидеров разяснява и случая със брачната половинка му и суданеца.

"От ДАНС ми споделиха след няколко дни, че фотосите от профила му са от фотоси от някакви филми. Самия случай като нахлуване над жена е възмутително и държанието на някои служители на реда, които се държаха враждебно против мен, все едно им се греша в работата.

На въпрос дали е комфортен за оклеветяване, Сидеров съобщи, че е тъй като е направил десант в политиката, от първия миг на изборната нощ.

"Защото едно момченце от БНР беше изпратено с въпроса "вие ходили ли сте скоро на психиатър ", след което ние прекратихме. Тенденцията е постоянно да изпращат някой, който да те изнерви и тъй като са го нацелили като линия и постоянно го употребяват. Например когато бяха по този начин наречените "майдани ", Народното събрание беше обградено от хора в нетрезво положение, хвърлят някакви неща по нас, служителите на реда стоят с тил към тях и гледат към мен. Толкова бяха нагли, че трябваше да си защитавам централата. Затова когато и аз им се опълчих, станах неприятен ".

Помолен да разяснява нарязаните документи, "Господарите на ефира " и бутафорния побой, както и оповестената за проверяваща журналистка Виктория Маринова, Сидеров съобщи, обощи всичко с думата "Повърхностност ".

"Къде са следствията на проверяващата журналистка, тя няма такива, когато сложиш това определение, ти правиш подстрекателство за да привлечеш внимание. В случая изрично няма такова нещо, убийството е зверско и няма никакво опрощение. За конските осъществявания на "Господари на ефира " си припомням, че Борисов се обади от Ню Йорк, даже имаше арестувани хора. Там въпроса който остана на повърхоността е какъв брой такива случаи има в това предаване. Тези процуденти се разгръщат по медиите с имения и почивки. Аз да вземем за пример взех решение да заведа Деница в Хавана, родното й място и към този момент надали не какво съм направил. Тези процедунти пък, които са мултимилионери никой не ги пита, уволниха този кореспондент, белким не са знаели. Аз осъдих да вземем за пример Слави Трифонов за неистина и клюка и все пак той си разрешава, продължава да е водещ, продължава да наставлява хората, а даже има искания за политика ", съобщи Сидеров и прикани Трифонов да се опитва, тъй като тогава ще е по-трудно и няма да може да върви с 10 гавази към себе си и да приказва без своите сценаристи.

Лидерът на Атака съобщи, че чака отговора на Валери Симеонов скоро, а новината дали ще се явят дружно на евроизборите би трябвало да стане ясно преди коледните празници.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР