Лидерът на „Атака” и кандидат за кмет на София Волен

...
Лидерът на „Атака” и кандидат за кмет на София Волен
Коментари Харесай

Сидеров подава оставка като депутат. Евентуално

Лидерът на „ Атака” и претендент за кмет на София Волен Сидеров разгласи, че подава оставка като депутат. На брифинг в партийната централа той подписа заявление до ръководителя на Народното събрание, само че не сподели по кое време ще го внесе.

За сметка на това, Сидеров прикани съперника си за националистическия избор в столицата – Ангел Джамбазки, също да напусне сегашната си позиция в Европейския парламент. „ Само по този начин играта ще бъде почтена, другояче господин Джамбазки ще измами за следващ път избирателите”, съобщи Сидеров, като напомни, че зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация е оглавявал листи на избори, само че след провеждането им е оставал в Екологичен потенциал.

Той уточни, че ще чака досегашния си съдружен сътрудник „ всеки ден от седмицата до изборите” да подаде оставка, само че самичък сподели само, че ще предложения медиите сега, в който реши да внесе своето искане да се отдръпна от Народното събрание.

БГНЕС цитира Вътрешна македонска революционна организация, които са със следната позиция по тематиката: „ Няма по какъв начин да разясняваме следващата безсмислица, направена от този човек”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР