Лидерът на Академик Пловдив Васил Бачев не е никак убеден,

...
Лидерът на Академик Пловдив Васил Бачев не е никак убеден,
Коментари Харесай

Васил Бачев: Ако продължаваме в същия дух, няма да играем и в плейофите

Лидерът на Академик Пловдив Васил Бачев не е по никакъв начин уверен, че тимът му може да се класира за Плейофите в НБЛ, в случай че продължи с неубедителните си изяви. Тази вечер момчетата на Йордан Янков отстъпиха изрично на ЦСКА със 73:100 и по този начин останаха отвън осмицата, класираща се за шампионата за Купата на България.
 ЦСКА ЦСКА " умъртви " фантазиите на Академик Пд за Купата
“И през първото полувреме ни превъзхождаха, най-много в битката в нахлуване. През второто полувреме подвигнаха експанзията, отвориха разлика и закономерно завоюваха. Щом ти вкарват 100 точки в твоята зала, не заслужаваш да победиш. Явно не сме играли задоволително добре в отбрана. Не считам, че имаме някаква наклонност в нашата игра да стреляме повече тройки или по-малко. Взимаме това, което ни дава съперникът. Те имат огромни и здрави тела, само че не считам, че по някакъв метод са ни изплашили. Така е пристигнало в играта, по този начин сме го създали. 

С Мартин Сотиров сме в доста положителни взаимоотношения. Пожелавам му да се трансформира в водач на тима. При нас той не получаваше доста минути, в Берое игра добре и израсна, а в този момент израстването му продължава и в ЦСКА. Имаше добър ден и му поисквам триумф от все сърце и да е здрав. 

Със сигурност има горчилка, че няма да играем в шампионата за Купата. Това е непредвидим шампионат и всичко може да стане. Наистина скърбя, че няма да играем, само че това си е напълно наш проблем. Ние сме си отговорни. Ако продължаваме в същия дух, няма да играем и в плейофи. Продължаваме да работим и се надявам да играем все по-добре ”, сподели Бачев.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР