Лидерът на АБВ Румен Петков поздрави министър-председателя на Руската федерация

...
Лидерът на АБВ Румен Петков поздрави министър-председателя на Руската федерация
Коментари Харесай

Румен Петков поздрави Медведев за резултатите на „Единна Русия“ на местните регионални избори в страната

Лидерът на АБВ Румен Петков поздрави министър-председателя на Руската федерация и ръководител на „ Единна Русия " Дмитрий Медведев за резултатите от локалните районни избори в страната. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ.

Петков изпрати писмо до Медведев, посредством което показва голямото си удовлетворение от новината за постигнатите резултати на изборите в Руската федерация, които се организираха на 8 септември 2019 година

„ В духа на дълготрайната тактика за партньорство сред нашите две страни, позитивната динамичност на руско-българските взаимоотношения, както и въз основа на подписания сред нашите две партии Меморандум за поддръжка, взаимни планове и съдействие за подсилване на добросъседските ни връзки, Ви искам постоянни триумфи, мъдри решения, верен и градивен избор във всяко Ваше начинание! Искрено се надявам, че ще имате опцията да подпишете най-стойностните документи, ползвайки паметната писалка по случай 140–та годишнина от установяването на дипломатическите връзки сред Русия и България, която Ви подарих в символ на откровени другарски връзки, както и че патриотичният календар, датиращ от 3 март, ще откри почтено място във Вашето работно пространство. Приемете нашия сърдечен другарски привет! ", се показва още в писмото, изпратено от Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР