Лидерът на ''сините'' фенове Степан Хиндлиян гостува в сутрешния блок

...
Лидерът на ''сините'' фенове Степан Хиндлиян гостува в сутрешния блок
Коментари Харесай

Лидерът на сините фенове: Когато Левски е опрян до стената, едно щракване и...

Лидерът на ''сините'' почитатели Степан Хиндлиян гостува в утринния блок на bTV. Председателят на Националния клуб на последователите на Левски съобщи, че почитателите са подготвени да поддържат тима с митинги по улиците в тежката обстановка, само че прикани здравият разсъдък да надделее.

" Господин Божков явно е човек с много съществени качества и явно доста добре може да преценя едни бъдещи събития. Господин Божков доста време отхвърляше среща с последователите на необятна основа, пред която да излезе и да изясни какви са му проектите и къде вижда последователите в целия този развой, тъй като Левски без последователи няма по какъв начин да стане.

В един миг, когато той беше подложен под някакъв вид напрежение по отношение на бизнеса му, се срещна два пъти с последователите и съумя да настрои огромна част от общността в посока протести и метежи в отбрана на хазартния му бизнес. Ние за хазартния бизнес ли сме или сме за Левски? Аз споделям, че организацията, която съставлявам, застава твърдо зад Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР