Лидерът Бойко Борисов поздрави украинския народ с Деня на независимостта

...
Лидерът Бойко Борисов поздрави украинския народ с Деня на независимостта
Коментари Харесай

Борисов: Решението за ареста ми е взето на оргия с уиски, вино и пици с кристали

Лидерът Бойко Борисов поздрави украинския народ с Деня на независимостта на страната. Той 

Борисов акцентира, че в случай че би трябвало да има митинги против „ Газпром ” те би трябвало да са пред „ Позитано “ 20 или пред офиса на „ Продължаваме промяната ”.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и думите на служебния министър на Министерство на вътрешните работи, който сподели, че по времето на Бойко Рашков  почивните бази на Министерство на вътрешните работи са употребени за частни празненства.

„ Е по какъв начин нито един публицист не зададе въпрос - какви са тези частни празненства? А там са канени хора, които даже не са чиновници на въпросното ведомство. Това го споделя Демерджиев пред БТВ и тематиката се похлупва. Защо не споделят кои са тези бази, кои са тези жители? Но никой не му задава въпроси ”, съобщи Борисов.

Той напомни и че преди дни зам.-министър Папукчийски заяви, че пощите са били  хакнати поради куриерска компания.

„ Все още следствието от тази офанзива не е отстранено. Дори последния месец пенсиите бяха раздадени със забавяне. Хакерските офанзиви, които сринаха Български пощи през април, бяха в полза на частна куриерска компания. Е по какъв начин някой не попита за това? Не ви ли е забавно, това не провокира ли въпроси? ”, запита водачът на ГЕРБ.

Той бе безапелационен, че най-изгодното държавно управление на Русия е това на Кирил Петков.

Лидерът на ГЕРБ Бойко
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР