Лидерът Бойко Борисов поздрави най-напред украинския народ с Деня на

...
Лидерът Бойко Борисов поздрави най-напред украинския народ с Деня на
Коментари Харесай

Борисов: Решението за ареста ми е взето на оргия с уиски, вино и пици с кристали

Лидерът Бойко Борисов поздрави на първо време украинския народ с Деня на независимостта на Украйна.

Бойко Борисов цитира някогашния министър на енергетиката на Политическа партия Александър Николов, който признава, че България е купувала съветски газ. Той  не отхвърли и  обвиненията на ГЕРБ, че това е станало на доста висока цена. Борисов  подчерта, че в случай че би трябвало да има митинги против „ Газпром ” те би трябвало да са пред Позитано или пред офиса на „ Продължаваме промяната ”.

Борисов разяснява и думите на служебния министър на Министерство на вътрешните работи, който сподели, че по времето на Бойко Рашков  почивните бази на Министерство на вътрешните работи са употребени за частни празненства.

„ Е по какъв начин нито един публицист не зададе въпрос - какви са тези частни празненства? А там са канени хора, които даже не са чиновници на въпросното ведомство. Това го споделя Демерджиев пред БТВ и тематиката се похлупва. Защо не споделят кои са тези бази, кои са тези жители? Но никой не му задава въпроси ”, съобщи Борисов.

Той напомни и че преди дни зам.-министър Папукчийски заяви, че пощите са били  хакнати поради куриерска компания.

„ Все още следствието от тази офанзива не е отстранено. Дори последния месец пенсиите бяха раздадени със забавяне. Хакерските офанзиви, които сринаха Български пощи през април, бяха в полза на частна куриерска компания. Е по какъв начин някой не попита за това? Не ви ли е забавно, това не провокира ли въпроси? ”, запита водачът на ГЕРБ.

Той бе безапелационен, че най-изгодното държавно управление на Русия е това на Кирил Петков.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява на брифинг на партията окончателното решение на съда, съгласно което карцерът му е бил противозаконен.

„ Това решение е взето на една оргия с доста уиски, вино и пица на кристали. И заря поръчали. Само мога  да благодаря на хората, които на двете инстанции са взели това решение. По-скоро в този момент като се отърваха от терора в Министерски съвет, доста хора започнаха да описват по какъв начин е осъществена тази грозна сцена. Те са знаели, че е противозаконна, че е произвол. Това решение е взето на една оргия, с уиски, бяло вино, пици на кристали (и заря поръчали) - с единствената задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че правят противозаконни дейности. И тъкмо тези хора, които са очевидно корумпирани, са се заели да вършат правосъдна промяна и да желаят техният сатрап да ръководи КПКОНПИ. И самите служители на реда ми се извиниха. А Кирил Петков споделя, че му бил неприятен пиарът и като наказване арестува моя пиар. Защо би трябвало да влачиш дамата пред децата и фамилията?! ”, акцентира Борисов.

„ България имаше контракт с „ Газпром ” и „ Булгаргаз ” трябваше да купува газ по 86 евро, единствено, че купува от една румънска компания, а тя е благосъстоятелност на „ Газпром- Швейцария ”. България купува от тази компания до последния ден на кабинета  „ Петков ” газ по 110 евро. Пуснали сме сигнал, тъй като съгласно нас час от парите отиват в едни офшорки на „ Продължаваме промяната ” ”, съобщи Делян Добрев.

„ Смятаме по този начин, тъй като няма друго пояснение, за какво вместо да купуваш непосредствено от „ Газпром ” за 86 евро, ти купуваш за 110 евро. Кой печели от това? ”, попита някогашният енергиен министър.

Добрев акцентира, че държавното управление на Кирил Петков  през цялото време е купувало газ от Газпром за 110 евро, вместо да го купува за 86 евро.

Томислав Дончев съобщи, че  изтича финансов запас от българската стопанска система.

„ За интервала януари -май България е станала три пъти по подвластна от Русия. И до момента в който числата са безпощадни, мен ме вълнува, че българската политика е задушена от неистина и двуличие. Имаш едно водачи, които водят анти -руска изразителност и в това време купуват съветски газ на по-висока цена. Има и политически водачи, които се готвят  да стачкуват, да не се къпят и да стоят на студено, в случай че се възобнови договорът с „ Газпром ” само че нямат срещу да се купува газ през медиатори от „ Газпром ”, заключи Дончев.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР