Лидера в производството на вина и високоалкохолни напитки в България

...
Лидера в производството на вина и високоалкохолни напитки в България
Коментари Харесай

VP Brands International с награда от Мистър и Мисис Икономика

Лидера в производството на виновност и високоалкохолни питиета в България VP Brands International завоюва следващия си бизнес Оскар от състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “ 2019. Изпълнителният шеф и ръководител на Съвета на шефовете на компанията Иван Папазов бе отличен в категорията “Земеделие и хранителна промишленост”. Почетната статуетка „ Рибарят и златната рибка” на Ставри Калинов му беше връчена персонално от министъра на енергетиката Теменужка Петкова. “Поздравявам Ви за извънредно положителните резултати и за това, което вършиме, тъй като вие сте моторът на икономическия напредък на страната”, сподели по време на формалната гала министър Петкова.

Иван Папазов е в ръководството на компанията от края на 90-те години, като точно под негово управление VP Brands International се постанова като водещ производител на виновност и високоалкохолни питиета продава сполучливо виновност и високоалкохолни питиета, създадени в България, в над 40 страни по целия свят. „ Това се дължи на първо място на хората, които обработват земята, грижат се за лозята и берат качествената българска суровина. Така през годините компанията ни е развила мощната връзка сред българското земеделие и качеството на крайния артикул с добавена стойност “, показа Папазов по време на церемонията. „ Създадохме лична земеделска конструкция. Превърнахме се в благонадежден сътрудник на още стотици български аграрни производители. Осъзнахме и обществената роля, която има нашият бизнес при обезпечаването на занаят за хората. Благодаря на всички наши чиновници, сътрудници и клиенти за доверието и по тази причина, че безрезервно са част от нашето семейство “, добави той.

Изборът на печелившите в състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “ се прави от жури, формирано от членовете на управителния съвет на Конфедерацията и работодателите в България (КРИБ), което отличава най-хубавите бизнесмени и мениджъри в 10 категории към този момент 29 години.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР