Лидер за пример - холандският премиер Марк Рюте отива на

...
Лидер за пример - холандският премиер Марк Рюте отива на
Коментари Харесай

Европеецът ще бори руската зависимост с по-малко шофиране и хоум офис три дни седмично

Лидер за образец - холандският министър председател Марк Рюте отива на работа
Планът на Европейски Съюз е от 9 точки и се споделя „ Изиграване на своята роля “

Европейски Съюз приканва хората да карат по-малко, да употребяват по-малко климатици и да работят от у дома най-малко три дни в седмицата, с цел да понижат зависимостта си от съветския нефт и газ. Европейската комисия декларира, че с ограниченията, създадени от Международната организация по енергетика, семействата ще икономисват приблизително близо 500 евро годишно.

Ако всички жители на Европейски Съюз следват проекта от 9 точки, наименуван „ Изиграване на своята роля “, ще бъде икономисан задоволително нефт, с цел да се изпълнят 120 супер танкера и задоволително природен газ, с цел да се построят близо 20 милиона жилища, съгласно известия в медиите.

Европейски Съюз и МАЕ споделят: „ Повечето семейства имат по-високи сметки за ток заради енергийната рецесия, изострена от войната. Намаляването на потреблението на сила е освен сегашен метод за европейците да понижат сметките си, само че също по този начин да поддържат Украйна, като понижават потребността от съветски газ и нефт “.

Европейските жители се приканват да изключват парното през зимата и да употребяват по-малко климатици през лятото, да понижат скоростта по автомагистралите и климатика в автомобила.

Европейски Съюз приканва жителите да употребяват колите си по-икономично, да ги оставят в домовете си в огромните градове в неделя, като вместо това подхващат къси пътувания пеш или с велосипед, да употребяват публичен превоз, както и да употребяват трен, вместо да летят.

Междувременно нидерландското държавно управление има намерение да спре изцяло всички покупки на съветски газ, петрол и въглища до края на годината, съобщи министърът на климата и енергетиката на страната Роб Йеттен.

Според министъра посредством икономисване на сила и импорт на полутечен природен газ (LNG) от други страни

„ Нидерландия ще може да размени целия съветски газ до края на тази година “. Кабинетът ще се откаже и от съветския нефт и въглища. „ Вече не желаеме да финансираме съветската военна машина за сметка на нашите контракти за газ и нефт “, декларира Йеттен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР