Лидер за 4ти път в категория Бутилирана вода на единствената

...
Лидер за 4ти път в категория Бутилирана вода на единствената
Коментари Харесай

Потребителите избраха „Хисар“ за любима марка

Лидер за 4ти път в категория „ Бутилирана вода ” на единствената потребителска ранглиста у нас „ Любими марки ” е „ Хисар ”. Минерална вода " Хисар " се употребява от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе. Траки, византийци, славяни и българи предават през вековете на напредък и съсипия славата на целебната вода.

Не инцидентно в града на здравето-Хисаря е учредено първото дружество за бутилиране на минерална вода у нас, а сведенията за същото водоналивно дружество датират от времето на цар Борис III. Марката с дълга история е добре позната на българския консуматор и е неотменна част от неговия избор.

" Хисар " е желаната вода у нас съгласно близо 5 000 от гласувалите в класацията, като след нея се подреждат «Михалково» и «Бачково».
Приза за " Хисар " одобри Бойка Модева като показа: «Отличието ни е още по-ценно, тъй като демонстрира прочувственото отношение и обвързаност към марката!Благодарни сме на всички, които ни имат вяра и избират, осъзнаваме отговорността да ставаме все по-добри, тъй като нашите консуматори го заслужават! "

„ Любими марки” е неповторима потребителска ранглиста, учредена единствено и само върху мнението и настройките на потребителите. По този метод " ЛЮБИМИТЕ МАРКИ " съставлява не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

В десетото юбилейно издание на класацията тази година участваха над 42 000 консуматори, а за финалисти в Топ 3 се бориха 350 марки в общо 35 категории.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР