Личността на принцеса Даяна продължава да ни вълнува повече от

...
Личността на принцеса Даяна продължава да ни вълнува повече от
Коментари Харесай

В родния дом на принцеса Даяна

Личността на принцеса Даяна продължава да ни вълнува повече от две десетилетия след гибелта й. Нейният дух продължава да е жив с помощта на многочислените й почитатели, както и на двамата й синове Уилям и Хари.

Именно поради неспирния интерес към личността на Даяна Спенсър една вест от последните дни съумя да ни заинтригува. Родният и финален дом на брачната половинка на принц Чарлз напълно скоро ще бъде отворен за посещаване.

Става дума за имението Алторп покрай Лондон. То е на над 500 години и постоянно е било благосъстоятелност на семейството Спенсър. Днес в него живеят брата на Даяна Чарлз с неговата брачна половинка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Центральный Дом мебели (@dom.mebeli.kiev) на Май 31, 2019 в 12:22 PDT

Интересът към мястото е огромен, тъй като точно зад стените и в двора на тази аристократична къща Лейди Ди прекарва детските си години. Тук е и гробът , в който е положена след автомобилната злополука през 1996 година в Париж. Затова и искащите да отдадат респект са доста.
 Принцеса Даяна, злополуката и един нов музей
Как тъкмо е починала принцеса Даяна

Любопитна нова аткракция

И ще могат да го създадат - от първи юли до края на август . Част от имението ще бъде налично за гости. Основната цел на тази самодейност е запознаване с рода Спенсър, историята и активността на неговите представители.

Althorp House and Park will be open 1 July – 31st August. check our website for hours and exclusions. https://t.co/0uQfEMNmqy pic.twitter.com/Wa1qacWvLa
— Althorp (@AlthorpHouse) 9 юни 2019 година
Ще бъде показана и нова галерия, разкриваща детайлности от живота на именития жанр . Част от от нея е и картина на обичаната котка на принцеса Даяна, написа Vogue.
 Спалнята на Даяна

Спалнята на Даяна

Но сигурно най-посещаваните места ще са спалнята и мемориалът на Лейди Ди. Няма спор, че тя си е живяла царски още от раждането , а духът й ще остане вечно в това величествено имение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР