Личността на 33-годишната Минима Гесте се превърна в обект на

...
Личността на 33-годишната Минима Гесте се превърна в обект на
Коментари Харесай

Френска драг кралица сред избраните да носи олимпийския огън в щафетата

Личността на 33-годишната Минима Гесте се трансформира в обект на диалози поради церемонията по откриването на Олимпиадата, написа Франс 24. Оказа се, че мил кралицата е определена да бъде част от щафетата, което ще носи олимпийския огън в Париж. Участието обаче бе подложено на редица рецензии, измежду които онлайн обиди на хомофобска основа.

„ Потвърждавам цялостната си поддръжка за нея “, съобщи кметът социалист на Париж Ан Индалго в петък, имайки поради стратегия, която включва преместване на огъня. „ Ще повторя: горда съм и да, Париж се гордее, че мил кралицата ще носи факела и полезностите на мира и човечеството “, добави тя.

Изпълнителят, който се появи във видеообръщение в обществените мрежи в сряда, беше определен от града за един от носителите на факлата, когато щафетата дойде в столицата на 14 и 15 юли.

„ Да имаш мил кралица да носи факела– е голям източник на горделивост. Едно от посланията, които желая да нося, е гордостта на моята общественост, тъй като преди 10 години мил кралицата да носи факлата би било невъобразимо “, споделя Гесте, която обича да носи 25-сантиметрови токчета и корсети. Преди тя се е занимавала с битка и синхронно плуване.

Крайнодесният политик Марион Марешал декларира, че осъществяванията на Гесте са „ изключително вулгарни “ и „ хиперсексуални “.

„ Не мисля, че това е добър метод да показва Франция по света “, споделя тя пред TF1 channel.

Марешал, дружно с други консерватори, в това число нейната вуйна и крайнодесен водач Марин Льо Пен, също бяха възмутени от слуховете, че френско-малийската R&B суперзвезда Ая Накамура ще свири по време на церемонията по откриването на 26 юли.

Льо Пен разкритикува облеклото на Накамура, упрекна я, че не пее на френски и добави, че появяването би „ унижила “ хората.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР