Личността и експертизата на Емил Димитров ревизора са изключително спорни

...
Личността и експертизата на Емил Димитров ревизора са изключително спорни
Коментари Харесай

ПП МИР към управляващите: Подайте незабавно оставка или хората ще ви изхвърлят с камъни и винкели!

Личността и експертизата на Емил Димитров ревизора са извънредно противоречиви и за това настояваме министър-председателя да не приема кандидатурата му за министър на околната среда и водите ”. Това се споделя в позиция само че Политическа партия МИР във връзка кандидатурата на депутата от Вътрешна македонска революционна организация Емил Димитров за министър на Министерство на околната среда и водите, на мястото на задържания Нено Димов.

„ В момента не ни би трябвало инспектор за министър, който да ревизира казуса с водната рецесия (за това си има способени органи и не е работа на един министър да го прави), а министър, който има експертността да предотврати национална водна рецесия и да се пребори с последствията от източването на язовир Студена. И освен ” се споделя още в позицията. Според Политическа партия МИР, в случай че Бойко Борисов предложи, а Народното събрание избере Емил Димитров за министър на околната среда и водите, то цялата отговорност за неговите дейности и бездействия като министър ще бъде тяхна.

„ Водата е част от националната сигурност на България, а правото на достъп до нея е изконно и конституционно право на всеки български жител и никакви политически квоти и сделки не могат да бъдат опрощение или заслон за това, че за министър на околната среда и водите се предлага много противоречива и потвърдена лобистка персона ” безапелационни са от най-младата политическа партия. Остава и въпросът, по какъв начин Валери Симеонов се е съгласил точно Ревизоро да е кандидатура на патриотите поради, че остро се опълчи на законопроекти на депутата от Вътрешна македонска революционна организация.

Двамата с Ревизоро сблъскаха позиции за дребните казани за ракия, за бензиностанциите и горивата и по други тематики. Дори стигна до там персонално да го упрекна в тежък лобизъм за Лукойл, вкарвайки промени в регулацията за търговия с горива. Според Политическа партия МИР е повече от неотложно „ нареклите се „ Обединени патриоти (ВМРО, НФСБ и Атака) да поемат политическата отговорност освен за дейностите и бездействията на техния министър Нено Димов, само че и по проблема с хванатия и упрекнат в корупция началник на Агенцията за българите в чужбина, който е също от квотата на Вътрешна македонска революционна организация ”.

„ Лично Красимир Каракачанов би трябвало да излезе пред българското общество и да кажа дали корупционните схеми, корумпираните министри и шефове на организации, и груповата безнаказаност, оставила над 100 хиляди българи в Перник без вода, а хиляди още са застрашени от водната рецесия, е неговото схващане за национализъм? ” питат от МИР и упорстват за незабавната оставка на вице-премиера и министър на защитата.

„ Крайно време е Красимир Каракачанов да поеме лична политическа отговорност за последствията от ръководството си. Негова е виновността за назначението на „ провинилите ” се министър Нено Димов, шефа на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалапиев, а през днешния ден и за назначението на хореограф за министър на Министерство на околната среда и водите ” безапелационни са от МИР и показват подозрение, че в случай че Емил Димитров бъде определен за министър на Министерство на околната среда и водите може да се потули виновността на сем. Златеви за източването на язовир Бебреш. „ Всички схеми и игри в ръководещата коалиция водят единствено към един извод - ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и Атака са подготвени на всичко, с цел да се закрепят на власт,но тяхното ръководство коства на българските жители национална водна рецесия, корупционни схеми, ежедневни кавги и безвремие за българите и България ” се споделя още в позицията на Политическа партия МИР. „ Ако ръководещите не желаят българските жители да ги изхвърлят от властта с камъни и винкели, да спрат да „ кърпят ” кабинета със противоречиви фрагменти, и да подадат неотложно оставка и да се проведат предварителни парламентарни избори в България ” безапелационни са от политическа партия МИР.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР