Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите,

...
Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите,
Коментари Харесай

ТЕСТ: Не откривате истинската любов? Вижте картинката и разберете защо

Личностните проби могат да ни кажат доста за нас самите, даже когато става въпрос за това по какъв начин се оправяме с взаимоотношенията и любовта към различен човек.

Докато растем, всички имаме визия какви би трябвало да бъдат любовта и романтиката. Смятаме, че ще имаме няколко съществени връзки, сърцето ни ще бъде разрушено веднъж-два пъти и по-късно в последна сметка ще открием оня човек, с който желаеме да прекараме остатъка от живота си. И готово!

Истината е, че любовта не постоянно е толкоз елементарна. Въпреки че може да наподобява като най-простото нещо на планетата Земя, има доста неща, които могат да се объркат, когато става въпрос за продължителност на една връзка – даже и двамата да сте идеални един за различен. Разбира се, ние всички се учим от нашите предходни връзки и се надяваме, че пренасяме неща, които сме научили от нашите несполучливи връзки, в нашите сполучливи, с цел да ги подобрим същински.

Но от време на време нещата, които могат да ви предпазят от трайна обич, са вашите лични личностни черти. Никой обаче не желае да си признае, че те може да са част от казуса. Ако смятате, че нещо във вашата персона ви пречи да намерите дълготрайни връзки, значи сте на вярното място!

Този елементарен образен тест за личността е предопределен да ви помогне бързо да идентифицирате личностната линия, която може да ви пречи да получите връзките, за който жадувате. Просто погледнете изображението по-долу, като обърнете огромно внимание на първата част от изображението, която хваща окото ви. След това вижте какво значи тя в отговорите по-долу.


Резултати:Брадатият мъжАко първо сте видели брадатия мъж, вашите минали прекарвания в връзките ви пречат да откриете същинската обич.Гледате на всяка една връзка, която сте изпитали, като опция за учене, която ви е разрешила да израснете. Въпреки че част от това е правилно, вие постоянно се придържате към „ уроци “, които са просто белег, който ви пречи да поемете рисковете, които същинската обич разрешава. За да намерите любовта, би трябвало да я посрещнете с отворени прегръдки, да не се затваряте от нея и да се откажете от предишното, с цел да си позволите в действителност да се влюбите в някой нов и да покажете накърнимост.Двете птици
Ако първо сте видели двете птици, вашите неразумни упования са нещата, които ви защищават от обич, която е дълготрайна и любяща.
Хубаво е да има черти, които търсите в евентуалния си сътрудник, хубаво е да сте придирчиви, само че би трябвало да внимавате. Ако държите на мечтаната връзка, която измисляте в главата си, можете да пренебрегнете шанса да имате същинска връзка! Човекът, в който се влюбите, може въобще да не е като индивида, който сте си представяли и в това няма нищо неприятно. Отворете се за нови хора и нови прекарвания, които могат да се трансфорат в същинска обич - или най-малко в солидно другарство, което бихте пропуснали, в случай че се пандизите.
Планините
Ако първо сте видели планините, вашата прочувствена отдалеченост е онази част от вас, която ви пречи да намерите дълготрайна сантиментална връзка. Искате да се сближите с някого и освен това, знаете, че прочувственото доближаване е от решаващо значение, в случай че желаете в действителност да се обвържете, само че сте били засегнати толкоз неприятно в предишното, че не можете да си помогнете. Не бързайте, в случай че би трябвало да вървите със личното си движение, само че приемете, че същинската обич значи да се разголите (емоционално и физически) пред другия. Време е да бъдете уязвими и да позволите на някого да види какъв човек сте - това е, което в действителност ви кара да се влюбите. Него също.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР