Личностите от Стейтън Айлънд и братята близнаци Джоджо и Ники

...
Личностите от Стейтън Айлънд и братята близнаци Джоджо и Ники
Коментари Харесай

Братята близнаци от Ню Йорк стават вирусни в TikTok със забавни видеоклипове за инфлацията: „Трябва да работите усилено“

Личностите от Стейтън Айлънд и братята близнаци Джоджо и Ники Скарлота отпразнуваха 25-ия си рожден ден в събота, само че това не спря тяхното завладяване на обществените медии.

Видеоклиповете на Джоджо, всеки от които с неговия емфатичен италианско-американски жанр в Ню Йорк, му завоюваха съвсем половин милион почитатели както в TikTok, по този начин и в Instagram.

Неговите най-нови видеоклипове станаха вирусни, споделяйки терзания към инфлацията за всичко - от подкастряне до постоянно заплащане на сметки с доста комизъм.

Джоджо Скарлота показа някои от възгледите си за инфлацията в изявление за Fox News Digital, като сподели: „ Това, което забелязах при администрацията на Байдън, беше, че газът, цените на жилищата, съвсем всичко, което можете да назовете под слънцето, изгря - автомобилната застраховка, разбирате ли какво имам поради? "

" И е доста, доста мъчно, тъй като не знам какво чакат, знаете ли, работещите класа, междинната класа. Познавате хорат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР