Лично спортният директор на Аякс Марк Овермарс разкри, че талантливите

...
Лично спортният директор на Аякс Марк Овермарс разкри, че талантливите
Коментари Харесай

Барса е най-близо до Де Лихт и Де Йонг, потвърди шеф на Аякс

Лично спортният шеф на Аякс Марк Овермарс разкри, че надарените играчи на отбора Матейс де Лихт и Френки де Йонг са най-близо до трансфер в Барселона. Двамата са оценени на общо към 140 млн. евро и все по-усилено се приказва, че скоро ще изоставен гранда от Амстердам.

“Барса е любимец за привличането им, това е един приказен клуб - съобщи Овермарс пред AS. - Но има други два отбора, които също са доста покрай договорка. въобще цяла Европа се интересува от тях и по тази причина каталунците би трябвало вярно да си изиграят картите.”

Тези дни 19-годишният Де Лихт, който е централен бранител, беше определен за най-хубав млад футболист в Европа. Де Йонг пък е на 21 години и работи като централен полузащитник.

Cruyff says Barcelona targets De Ligt and De Jong ready for 'big move' https://t.co/2NHlTZ1NVk pic.twitter.com/3DL3LXOdMX
— Sportcheq Inc. (@sportcheq) December 14, 2018
“Може ли Лионел Меси да помогне в тази ситуация? Да, само че парите не са значим фактор за тях сега. Преди година Матейс и Френки отхвърлиха по-добри оферти, с цел да останат в Аякс”, добави Овермарс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР