Лично собственикът на Пирин (Благоевград) - Пол Белогур е наредил

...
Лично собственикът на Пирин (Благоевград) - Пол Белогур е наредил
Коментари Харесай

Заповедта за изгонването на играчите в Пирин дошла директно от САЩ

Лично притежателят на Пирин (Благоевград) - Пол Белогур е наредил от тима да бъде освободен Николай Бодуров, написа " Мач Телеграф ". Бизнесменът се е обадил от Съединени американски щати и е разпоредил да се одобряват по-крайни и радикални ограничения, с цел да се спре пропадането на тима. Белогур е оставал извънредно отчаян от загубата на " орлетата " с 0:2 от аматьорския Чавдар (Етрополе) в шампионата за Купата на Българя.

Бившият национал е бил с последно предизвестие за освобождение от тима още след мача с Ботев Пловдив в Коматево (1:3) на 15 октомври. Тогава Белогур също е имал забележки към опитния защитник и към капитана Петър Занев. Бодуров обаче остана в отбора, а клубът предприе треньорска промяна и на мястото на Красимир Петров бе назначен Христо Янев.

Генерална смяна на терена обаче не се вижда, макар значимата победа над директен съперник на дъното като Спартак Варна на стадион " Христо Ботев ". Така в последна сметка метлата засегна футболистите, като Бодуров е бил категорично упоменат от Белогур като човек, който би трябвало да бъде изваден от състава. Причината е, че той не е оправдал упованията не просто да покаже повече класа в центъра на отбраната, само че и да поведе съотборниците си към по-солидно показване.
 Пирин изгони Бодуров, Слави Костов и още трима!
Пирин изгони Бодуров, Слави Костов и още трима!

Ето какво написаха от клуба!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР