Лично собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов

...
Лично собственикът на Левски Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов
Коментари Харесай

Мъри и Сираков на крака при Макрецкис

Лично притежателят на Левски Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов се срещнаха с набелязания за трансфер състезател на Пирин Чебрайлс Макрецкис. Това се случи след семейството на “орлетата ” против Черно море (0:1) в понеделник. От “Герена ” се пробваха да вземат латвиеца като свободен сътрудник, само че той не се съгласи. Халфът избра да е предан към благоевградчани. Така той постъпи и при предложение да премине в Ботев (Пловдив) без пари, което отхвърли. 

За правата на Макрецкис от Пирин желаеха над 50 000 лв.. Сума, която от “Герена ”, отхвърлиха да платят. “Сините ” обаче са провели и диалог с сътрудника на футболиста, който като младеж е минал през Байер (Леверкузен) и Борусия (Дортмунд). И са постигнали съглашение той да подпише прелиминарен котракт, който да влезе в действие от лятото. 22-годишният повсеместен състезател хвана окото на Мъри точно с изявите си против “сините ” в пролетния дуел сред двата тима на “Христо Ботев ”, приключил 1:1. “Тема Спорт ”

22-годишният повсеместен състезател хвана окото на Мъри точно с изявите си против “сините ” в пролетния дуел сред двата тима на “Христо Ботев ”, приключил 1:1. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР