Лично се ангажирам да търсим начин за продължение на програмата.

...
Лично се ангажирам да търсим начин за продължение на програмата.
Коментари Харесай

Зарица Динкова: Програмата за реклама на Черноморските общини може да продължи

Лично се наемам да търсим метод за продължение на програмата. Имаме поддръжката и на локалните управляващи навътре в страната, без значение от политическата им принадлежност. Разчитам, че благодарение на бизнеса и локалните управляващи ще успеем да осигурим продължението на програмата за реклама на Черноморските общини.

Това сподели министър Зарица Динкова по време на онлайн среща с туроператори, общини и участници в програмата за реклама на Черноморските общини у нас. Тя акцентира, че програмата към този момент дава извънредно положителни резултати и дейната работа на всички страни по нея би трябвало да продължи. „ Ние към този момент планирахме разширението на програмата и навътре в страната. Моето мнение, е че за идващото издание, маркетингът по програмата би трябвало да бъде по-добре съгласуван. Казвам това с желанието, резултатите от нея да бъдат все по-добри и да ви улесним в нейната реализация “, посочи министър Динкова.

По време на срещата туроператорите благодариха на министъра на туризма за взаимната работа. „ Трябва да подчертая, че министър Динкова свърши удивителна работа, защото преди тази стратегия, не съществуваше никаква форма на взаимен маркетинг с туроператорите от Англия “, съобщи Джанис Матер, началник на Jet2.com&Jet2holidays.

" Искам още един път да ви благодаря за това, че ми се доверихте като новодошла в бранша и през цялото време дадохте късмет на партньорството ни. Осъзнавам, че вие поехте риск, само че пък и че резултатите към този момент се виждат и дружно написахме историята на една действителна смяна. За мен беше наслаждение да се срещнем и да работим дружно и се надявам, че скоро под една или друга форма, нашата работа ще продължи “, сподели още министър Динкова.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР