Лично не очаквам сега да има някакво специално влияние върху

...
Лично не очаквам сега да има някакво специално влияние върху
Коментари Харесай

Министър Стоянов: Не очаквам новият пакет санкции срещу Русия да повлияе на цените на горивата

Лично не чакам в този момент да има някакво особено въздействие върху цените от това, че влиза в действие новият санкционен пакет.

 

Това разяснява министърът на стопанската система в служебното държавно управление Никола Стоянов в " Събуди се " по Нова телевизия във връзка новия санкицонен пакет против Русия.

 

Припомняме, че от през днешния ден цената на съветския бензин и съветския дизел е под надзор в Европейски Съюз. Според него дерогацията за Бълария за покупка, импорт и трансфер на недопечен съветски петрол, е постоянна.

 

Той добави, че декември " Лукойл " са внесли общо 90 млн. в бюджета, като от думите му стана ясно, че идващото заплащане ще е през март.

 

Министърът добави, че е последовател на мярка за подкрепяне на цените на горивата и даде обещание да се работи за такава.

Стоянов разяснява и тематиката със спекулата, като по думите му, по-скоро няма да се подхващат ограничения за подкрепяне за хората, колкото ограничения да се наблюдава всеки по веригата. Министърът на стопанската система уточни, че задачата е да се понижат маржовете, с които търговците са се презастраховали. " Факт е, има повишаване и вносните артикули нарастват ", уточни Стоянов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР