Лично началникът на Пето районно полицейско управление в столицата е

...
Лично началникът на Пето районно полицейско управление в столицата е
Коментари Харесай

Демерджиев разкри: Биячът на украинката е престъпник от кариерата

Лично началникът на Пето районно полицейско ръководство в столицата е отишъл на място в блок 117 на столичния кв. " Хаджи Димитър ", с цел да постави белезниците на задържания за зверския побой над младата украинка, както стана ясно по-рано този месец. Жената бе приведена в безпомощно положение след 3-дневен побой от 47-годишния Орлин Гигов, арестуван от органите на реда след сигнал на телефон 112. 

В роман пред медиите стана ясно, че не просто никой от съседите не се отзовал на молбите за помощ на бежанката, само че и че извергът даже намерил тематики за смях и раздумка с пристигналите на място служители на реда. 

Депутати от Демократична България, Продължаваме промяната и самостоятелният Явор Божанков насочиха стремително запитване до Министерство на вътрешните работи шефа в служебното държавно управление Иван Демерджиев във връзка случая и дейностите на ченгетата от повереното му столично ръководство на ул. " Марин Дринов ". 

Демерджиев дава отговор преди броени дни, че арестуваният е престъпно проявен - и за домашно принуждение през 2021 година, и и за кражба - предходната година, и за шофиране след приложимост на дрога - отново през 2022 година Въпреки това той безпроблемно си е наел жилище в столичния квартал и почнал общуване с украинката, която по-късно ще се озове гола и пребита пред въпросния апартамент. 

Според сводката от вътрешния министър тя е била закарана в болница " Пирогов ", съпроводена от чиновници на реда, а на изрода, поставил й ръка и крайници, са повдигнати обвинявания по член 131 от Наказателния кодекс и същият е с постановена непрекъсната мярка " задържане под стража ". 

Министерство на вътрешните работи шефът още осведоми, че той е оказал мощ по отношение на пристигналите служители на реда и е отказал да им спомага и по тази причина е било неотложно потреблението на физическа мощ от тяхна страна, както и закопчаването на белезници зад кръста му. " Задържаният е декларирал, че е някогашен чиновник на Медицинския институт при Министерство на вътрешните работи като водач ", удостоверява първичната информация Демерджиев. 

И разкрива, че общо седмина чиновници на ведомството са били пратени по сигнала на въпросния адрес, където арестуваният е опитал да се " барикадира ", а след това натам са били пратени и чиновници на профилираните сили, както и психолог от отрасловия институт, екип на пожарната, кола за спешна помощ, двама оперативни служащи при бранш ПКП при Пето районно, началникът на група ООР отново там, както и персонално началникът на ръководството. 

Именно той щял да следи за всички докладни, направени от над 10 ченгета, участвали на мястото на задържането на посочения като причинител на ужасяващото закононарушение Орлин Гигов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР