Лично аз подкрепям политическия проект на Кирил Петков /а дали

...
Лично аз подкрепям политическия проект на Кирил Петков /а дали
Коментари Харесай

Емил Василев: Само новият прокт ще ни спаси от връщане на Борисов

" Лично аз поддържам политическия план на Кирил Петков /а дали ще гласоподавам за него зависи от държанието му до изборите – в случай че взе участие на тях/. Първо, безпределно съм отчаян от Има Такъв Народ, които нападнаха с компромати в жанр „ медиите на Пеевски “ евентуалните си сътрудници. Като направиха всичко допустимо да няма държавно управление на митинга Има Такъв Народ в действителност отвориха опция за реванш на Борисов през ноември и разсъниха подозрения, че са се договорили с него ".

Това написа в профила си във Facebook юрист Емил Василев.

" Точно за Слави и Има Такъв Народ важи крилатата фраза на Вуте: „ Аз ще си запаля къщата, с цел да изгори на Нане плевнята “, тъй като сондажите демонстрират най-малко 30% спад на евентуалните им гласоподаватели.

Второ, явно ще имаме отново психопати-патриоти в идващия парламент около Краси Бидона и оня другия, дето с пари от партийната дотация купил къща и апартамент на жена си във Варна.

Т. е. в случай че завоюват изборите ГЕРБ ще имат и патерица, с цел да създадат държавно управление. Единственият вид Баце да не се завърне на бял кон е появяването на нов политически план, който да притегли гласовете на негласуващите и на разочарованите от безумията на Има Такъв Народ.

Пък всеки да си преценя самичък за себе си кое по-добре или зле: Правителство Баце-4 или пропрезидентска партия в Народното събрание ", добави Василев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР