Лично аз не разбрах къде отидоха милиардите от Европа за

...
Лично аз не разбрах къде отидоха милиардите от Европа за
Коментари Харесай

Къде отидоха милиардите от Европа за коронавируса, попита Николай Марков

" Лично аз не разбрах къде отидоха милиардите от Европа за Ковид, както и тези милиарди, които ръководещи и съпротива дръпнаха още при започване на рецесията?
Бързо си стиснаха незаконните ръце всички гадове в Народното събрание и чакат към този момент да сме го не запомнили, само че не сме. Дори преди изборите ще го припомняме всеки ден, до момента в който и глухите чуят какво се случва в страната на мафията. Страната, в която политиката е реплика ", написа специалистът по национална сигурност.
" Новият министър на опазването на здравето бързо влезе в минорен звук, откакто преди броени дни размаха пръст на частните лечебни заведения. Борисов му е дръпнал ушите и на процедура цялата тежест на рецесията отива в няколко държавни лечебни заведения, които от дълго време са опустошени от обир.
 Марков: Здравният геноцид ни лапва 6 милиарда от джобовете Марков: Здравният геноцид ни лапва 6 милиарда от джобовете
" Българското опазване на здравето, в случай че изобщо по този начин би трябвало да се назовава здравния геноцид прилаган на българските жители коства 6 милиарда от...
Частните касички за стоят на сянка, а притежателите им са избягали към този момент в безвредни за тях дестинации. Причината е, че в действителност не са лечебни заведения, а касички на незаконната ни власт, която прави напълно легализиран обир под крилото на европейските и национални контролни органи.
Държавните и общински лечебни заведения са безусловно изтърбушени от дълготраен обир и наподобяват на мовзолеи от предишното ни. Въпреки това се намират нахалници, които да настояват, че всичко е под надзор. Умират хиляди хора от всевъзможни заболявания - изоставени, афектирани и обезверени.
Милиарди за опазване на здравето против едно огромно незаконно нищо. Същински пъкъл. Е по какъв начин човек да ни ви разгони семействата, когато пристигна часът и да не заличи вечно загатна за това незаконно споделено ръководство?
Как да пожали естествен човек убийците си? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР