Личният шофьор на Доналд Тръмп от 25 години твърди, че

...
Личният шофьор на Доналд Тръмп от 25 години твърди, че
Коментари Харесай

Шофьорът на Тръмп от 25 г. го съди за неизплатен извънреден труд

Личният водач на Доналд Тръмп от 25 години твърди, че милиардерът не му е изплатил изключителния труд и е повишил заплатата му единствено два пъти за 15 години, като второто нарастване, е било за сметка на здравната му застраховка.

Ноел Кинтрон, регистриран в обществените регистри като републиканец, съди организацията Тръмп за към 3300 часа ексклузивен труд, които съгласно него е направил през последните 6 години. Не му е разрешено да подава тъжба за часовете преди този момент поради законовия период.

В недоволството се показва, че Тръмп и бизнесът му "експлоатират водача, без даже минимално възприятие на признателност ". Обезщетението, за което претендира Кинтрон е в размер на 200 000 $.

Миналата година един от първокласните голф курорти на Тръмп във Флорида бе наказан от Апелативния съд да заплати повече от 32 000 $ на компания за доставки, която твърди, че не й е платено за багра, която е била употребена за освежаването на парцела.

"На господин Кинтрон постоянно му е плащано обилно и в сходство със закона ", съобщи говорителката на организацията Тръмп Аманда Милър в изказване. "След като излязат обстоятелствата, чакаме да бъдат изцяло почетени в съда. "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР