Личният подпис на премиера не е наличен в наличното електронно

...
Личният подпис на премиера не е наличен в наличното електронно
Коментари Харесай

Джонсън поиска отлагане на Brexit за 31 януари 2020 г.

Личният автограф на премиера не е разполагаем в наличното електронно фотокопие. Джонсън изиска отсрочване на Brexit за 31 януари 2020 година, съобщи БГНЕС.
" Пиша, с цел да уведомя Европейския съвет, че Англия желае в допълнение отсрочване (на периоди за Brexit - бел. ред.)... Обединеното кралство предлага да удължи този интервал до 23 ч. (Местно време) на 31 януари 2020 година Ако страните съумеят да ратифицират съглашението (за овакантяване на ЕС) до от тази дата, срокът за Brexit ще завърши по-рано. Искрено ваш, министър-председател на Обединеното кралство на Англия и Северна Ирландия. “, се споделя в писмото.

В същото време персоналният автограф на премиера не е разполагаем в наличното електронно фотокопие. Писмото стартира с думите, че Народното събрание задължава премиера да се обърне към Европейски Съюз с искане за отсрочване на Брекзит.

По-рано английските медии, базирайки се на държавни източници, оповестяват, че Джонсън ще изпрати три писма до Туск: едното под формата на неподписано персонално изложение на закона за удължение на Brexit, признат от Народното събрание, второто - личен коментар, че се опълчва на забавянето и би желал да изтегли страната от Европейския съюз на 31 октомври, а третият е коментар на непрекъснатия представител на Англия при Европейски Съюз Тим Бароу.

Сега решението за периода на Brexit ще бъде взето от Европейския съюз. По-рано беше планувано Англия да напусне Европейски Съюз на 31 октомври.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР