Личният живот на руския президент винаги е бил пазен в

...
Личният живот на руския президент винаги е бил пазен в
Коментари Харесай

Коя е Луиза Розова - тайната дъщеря на Владимир Путин

Личният живот на съветския президент постоянно е бил защитаван в загадка и за фамилията му не се знае доста. Но откогато Русия нахлу в Украйна, вниманието към Владимир Путин се ускори и всяка една детайлност към живота му се преглежда под микроскоп.

Официално той има две дъщери от някогашната си брачна половинка Людмила Путина. Мария е ендокринолог, работи в медицински проучвателен център, който изследва лечения за лекуване на рак. Катерина е специалист в областта на технологиите и работи за "руската страна и отбранителна промишленост ". Баща им постоянно е избягвал да приказва за тях, тъй като за него е значимо те да могат да имат собствен персонален живот, без да бъдат излагани на привилегии или дискриминация поради фамилията си.

Има клюки обаче, че двете девойки не са единствените потомки на Путин, а в действителност те имат полусестра, наречена Елизабет, която е по-популярна като Луиза Розова. Говори се, че при започване на политическата си кариера президентът е имал връзка с жена на име Светлана, която е била елементарна чистачка. Само за една нощ тя се е трансформирала в една от най-богатите дами в Русия.

And then there is Putin’s rumoured 18-year-old love child: Luiza Rozova bears an uncanny resemblance to the president and she has acknowledged they share that oddly impassive, slightly pouty look, telling Russian GQ she “probably” looks “similar” to a young Putin
— The Times (@thetimes)
През 2003 година Светлана родила щерка на Путин. Днес 18-годишна, девойката се вълнува извънредно доста от мода и преди наложените наказания в Русия е била доста дейна в обществените мрежи. Тя също по този начин се изявява като DJ и даже е имала обществени участия в известен нощен клуб в Москва. По време на нейното наличие там, постройката е била охранявана от специфичните елементи на съветското Министерство на вътрешните работи.

Самата Луиза е споделяла, че баба ѝ я е отгледала, тъй като родителите ѝ са били доста заети. Младото момиче твърди, че е прекарало детството си отвън града и не е посещавало детска градина. Занимавала се е с балет, фигурно пързаляне, тенис и плуване. В момента учи в университет и е във Факултета по мениджмънт в региона на изкуството и културата. Ежегодно посещава френския град Ментон и за нея е огромно наслаждение на участва на локалния лимонен фестивал.

Inside Putin's 'secret' daughter's gaudy $10K per month home in Russia
— Page Six (@PageSix)
Предполагаемата президентска дъщеря неведнъж е заявявала, че не се вълнува от политика. Тя не гледа телевизия, само че от време на време следи настоящите вести в Telegram. В свободното си време гледа фешън ревюта, чете Vogue, посещава заведения за хранене и се любува на вкусна паста. Обича да излиза с другари, с които „ да си клюкарят “.

Неведнъж публицисти са я предизвикали с въпроса дали е щерка на Владимир Путин, само че нормално не дава съответен отговор. Никога не го е потвърждавала, само че не е го е и отричала.

По последна информация сега Луиза Розова живее с майка си в първокласен жилищен комплекс на име „ Фонтанка 76 “ в Санкт Петербург.

Inside Putin's secret daughter's secret penthouse in St Petersburg via
— Nicolette Erasmus (@NicoletteErasms)
Той се намира на 5 минути от Невски проспект и разполага с инфраструктурата и услугите на петзвезден хотел. В постройката има 77 жилището, а площта е към 526 кв.м. Смята се, че цената на жилищата в рубли се прави оценка на към 170 милиона.

И въпреки всичко макар че има десетки клюки и спекулации, няма публична информация Луиза да е действителна щерка на съветския президент, само че образните прилики сред двамата не могат да се отрекат.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР