Личният живот на лидера на Чечня Рамзан Кадиров в забулен

...
Личният живот на лидера на Чечня Рамзан Кадиров в забулен
Коментари Харесай

Как изглежда единствената официална жена на Рамзан Кадиров, която го дари с 10 деца СНИМКИ

Личният живот на водача на Чечня Рамзан Кадиров в затулен в тайнственост. За никого не е загадка, че за чеченците многоженството е в реда на нещата. Самият Кадиров обаче непрекъснато акцентира, че не е последовател на тази традиция.

Много постоянно медиите го демонстрират, заобиколен от млади дами. Снимките пораждат голям брой клюки. Самият той единствено ги подхранва, като не пропуща да споделя фотографии, на които театралничи с разнообразни дами.

Но това са единствено спекулации. Защото Кадиров от дълго време е срещнал огромната си обич. Той има единствено една публична брачна половинка и тя се споделя Медни Мусаевна Айдамирова. Родена е през 1987 година и дружно с Рамзан учат в едно и също учебно заведение. В тийнейджърските си години двамата към този момент са сгодени, а когато Медни навършва 17-годишна възраст, се женят.



След това обаче стартира първата чеченска война и Рамзан отпътува на фронта дружно с татко си Ахмат Кадиров.



Днес Кадиров е горделив татко на 12 деца – 10 биологични и две осиновени. И приказва за жена си с огромна обич.



„ Ако не я обичах, в никакъв случай нямаше да й разреша да ражда деца. Много обичам жена си. У нас за това не е признато да се приказва. Много я почитам. Любовта не е да ходите дружно на кино, ресторант, да извеждате дамите си полуголи, с цел да ги гледат всички... Това не е любов”, безапелационен е Кадиров.



Познати на Медни означават, че тя има невероятна добрина и душевна хубост. Освен това е извънредно мъдра за годините си.



Медни е добре известна с публичната си активност в Чечня. Съпругата на Кадиров се занимава с щедрост, отвори си и своя фешън къща, в която предлага облекла за мюсюлманки.

Журналистите постоянно я питат по какъв начин би реагирала, в случай че мъжът й реши да си вземе още една жена. „ Според нашата религия мъжете могат да се женят четири пъти, при изискване, че се отнася към всичките си съпруги и деца по идентичен метод. Ако брачният партньор ми пожелае да си вземе втора жена, ще се съглася”, споделя Медни Мусаевна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР