Личният хеликоптер на собственика на Лестър - Вишай Сривадханапрабане, се

...
Личният хеликоптер на собственика на Лестър - Вишай Сривадханапрабане, се
Коментари Харесай

Хеликоптерът на собственика на "Лестър" падна и изгоря

Личният хеликоптер на притежателя на " Лестър " - Вишай Сривадханапрабане, се разруши и изгоря наоколо до стадиона на отбора " Кингс пауър ".

Инцидентът се случи след мача на тима против " Уест Хем ", приключил 1:1.

Хеликоптерът е изхвърчал след срещата от стадиона, само че е изгубил височина и е паднал на паркинг наоколо до оборудването.

Снимка: Reuters

Позовавайки се на разнообразни източници, британските медии разгласяват спорна информация дали самият Сривадханапрабане е бил на борда.

Би Би Си твърди, че шефът на " лисиците " е умрял, а информациите на изданието са от непосредствен до фамилията му. Официално изказване от страна на управляващите в Англия обаче към момента няма.

Снимка: Reuters

Вратарят на " Лестър " Каспер Шмайхел е бил измежду първите, които са доближили мястото на злополуката. Пристигналите на място пожарникари са потушили пожара за 20 минути.

На борда на разрушения хеликоптер сигурно не са били вицепрезидентът на клуба Аяват Сривадханапрабане и шефът Джон Ръдкин.

Снимка: Reuters

Семейство Сривадханапрабане има клуба от лятото на 2010 година, а през 2016 година " лисиците " станаха първенци на Англия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР