Личният автомобил на зам.-директора на общинска служба Управление при кризи,

...
Личният автомобил на зам.-директора на общинска служба Управление при кризи,
Коментари Харесай

Екшън в Бургас: Репатрираха колата на зам.-шефа на УКОРС, служител на паяка го натопи, че го нападнал

Личният автомобил на зам.-директора на общинска работа Управление при рецесии, публичен ред и сигурност(УКОРС) Мариян Ангелов е репатриран тази заран от ул. ”Трайчо Китанчев ” – до ПМГ в Бургас, съобщи " Флагман ". Минути по-късно е избухнал скандал на наказателния паркинг на ул. ”Оборище ”. Според Румен Михов, експерт по репатрация към Оперативна програма „ Транспорт” Мариян Ангелов го нападнал физически и словесно.

„ Той изиска да приказва с мен, с цел да потърси сметка за какво съм му репатрирал колата. Изгони всички чиновници от фургона и ме атакува с юмруци. Два пъти ме удари в лицето. Нямам забележими следи, само че имам главоболие”, безапелационен бе Румен Михов.

По думите му имал доста неща, които да покаже за Мариян Ангелов и щял да го направи, само че чакал кмета Димитър Николов, с цел да му ги показа персонално. На място се появи още един мъж, който излезе от лек автомобил, паркиран до наказателния паркинг и насочи канонада от обвиняване против Ангелов.

„ Това са цялостни нелепости. Тази заран бях в спортната зала на ПМГ за подготовка по джиу джитсу. Колата ми бе излязла напълно малко от периметъра на паркоместото на синята зона. Въпросният чиновник добре познава автомобила ми, тъй като преди работеше при нас, само че правеше доста проблеми и го пренасочихме в Оперативна програма „ Транспорт” с вярата да се успокои малко. Платих си санкцията, тъй като съм в нарушаване, само че по-късно започнаха канонада от обиди от това лице. Има видеозаписи, които ще го потвърдят. Няма какво да крия”, сподели Мариян Ангелов.

Той бе безапелационен, че нито за миг не е посягал към Румен Михов, даже в противен случай. Служителят на паяка си разреши да го удари няколко пъти, твърди Мариян Ангелов.

„ Изискал съм видеозаписите и сега ги преглеждаме. Ще създадем цялостна инспекция на случая”, даде обещание от своя страна Андрей Рунчев, шеф на Оперативна програма „ Транспорт”. Той подсигурява, че ще дават записа на органите на реда и в случай че е имало непристойни дейности на един от двамата – те ще си понесат отговорността.

Камери има и във фургона, и извън, те записват със тон, тъй като доста постоянно чиновниците там са и словесно атакувани и заплашвани от извършители.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР