Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп каза, че

...
Личният адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп каза, че
Коментари Харесай

Адвокат на Тръмп платил от джоба си на порноактриса

Личният юрист на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че той е платил 130 000 $ от личния си джоб на порноактриса , за която се твърди, че е имала полова връзка с милиардера през 2006 година , съобщи Асошиейтед прес.
 Майкъл Коен БГНЕС, списък

Пред в. " Ню Йорк таймс " Майкъл Коен сподели, че парите не са му били възобновени нито от Организацията Тръмп, нито от предизборната акция на Тръмп. Парите той дал на Сторми Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифорд. Изплащането на сумата той дефинира като н апълно законно и нямащо нищо общо предизборната акция . Подобно изказване той е направил и пред Федералната изборна комисия. Тя се интересувала от кое място са били взети парите. Адвокатът споделил, че те не са нито подаяние за предизборната акция, нито пък са били регистрирани като разход на акцията.

За заплащането първи заяви предишния месец в. " Уолстрийт джърнъл ". Тогава изданието написа, че Коен уредил заплащането на сумата през октомври 2016 година, с цел да накара Сторми Даниълс да не разкрива по време на предизборната акция своята хипотетична полова среща с Тръмп . Интимната среща била през юли 2006 година По това време Т ръмп е бил към този момент женен за Мелания.
 Доналд и Мелания Тръмп Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР