Личната кампания, която води министър-председателя Бойко Борисов, е причината ГЕРБ

...
Личната кампания, която води министър-председателя Бойко Борисов, е причината ГЕРБ
Коментари Харесай

Социолозите: Борисов пое кампанията в свои ръце, затова ...

Личната акция, която води министър-председателя Бойко Борисов, е повода ГЕРБ да стопи преднината, която имаше Българска социалистическа партия. Това разясниха социолози на основа последните си изследвания, оповестява bTV.

Според Боряна Димитрова от „ Алфа рисърч “ до последно няма да се знае кой ще завоюва евровота. Тя означи значимата роля на премиера за подема, който регистрира акцията на ръководещите тези дни. „ Приемете тези видеа, които разгласява Борисов от кола като метафора, той демонстрира „ кой кара влака “, разяснява тя. Според Димитрова, Българска социалистическа партия имат единствено един фокус на акцията и това са предварителните избори за български парламент при победа на евровота.



Андрей Райчев от „ Галъп “ разяснява пък, че занапред ще се види дали Борисов е „ пресолил “ акцията или ще покаже, че е „ огромния мъж “, който ръководи България. Според него грешката на водача на ГЕРБ е, че е въвлякъл президента Румен Радев в предизборната битка. Райчев беше безапелационен, че утвърждението за президента е по-голямо от това на премиера.

„ Блестящо играе, като в най-хубавите си времена “, разяснява Андрей Райчев държанието на Бойко Борисов. Според последното проучване на „ Галъп “ към момента Българска социалистическа партия води пред ГЕРБ, само че с доста малко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР